Tariceanu: Boc se tine cu mainile si piciorusele de scaun

Joi, 11 Martie 2010, ora 22:45
3218 citiri
Tariceanu: Boc se tine cu mainile si piciorusele de scaun
Foto: Realitatea TV

Calin Popescu Tariceanu, fostul premier al Romaniei, a declarat joi seara ca nu ar refuza sa fie din nou prim-ministru al tarii, insa ca in momentul de fata Emil Boc se tine cu toata puterea de scaunul sau si ca primeste si ajutor ca sa ramana acolo.

"Sa nu aveti impresia ca in guvernarea mea am avut numai momente calme. Nu imi este frica. Am intrat in politica si am curajul sa imi asum momente dificile, dar astazi domnul Boc se tine cu mainile si piciorusele de scaun. Domnul Basescu il ajuta si dansul", a declarat Tariceanu la Realitatea TV.

Tariceanu a mai spus ca in momentul in care a parasit Guvernul nu a lasat o bomba cu ceas drept mostenire, mentionad ca acest lucru s-ar fi intamplat, daca ar fi acceptat majorarea salariilor profesorilor cu 50%.

Astazi are loc cea mai grava forma de coruptie

Fostul premier a mai spus ca in aceste zile are loc cea mai grava forma de coruptie din Romania, referindu-se la cazurile politicienilor care au parasit diferite partide si s-au alaturat grupului independentilor.

"In Romania, dupa ce am plimbat coruptia in toate felurile, astazi are loc cea mai grava forma de coruptie, coruperea politica. Este vorba de fraudarea si incalcarea vointei poporului care a votat in alt fel", a spus Tariceanu.

Tariceanu a mentionat ca aceasta coruptie are loc pentru a se forma majoritatea care nu a rezultat din alegeri.

"Majoritatea era constituita de PSD si PNL, astazi este o majoritate formata din PD-L, UDMR si dezertorii de la celelalte partide. Mi se pare ca este cea mai grava forma de coruptie", a mai spus Tariceanu.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Tariceanu PNL, #Tariceanu Boc premier, #Tariceanu coruptie politica , #Emil Boc