Alte demiteri la Guvern

Vineri, 13 Aprilie 2007, ora 15:05
1862 citiri

Premierul Calin Popescu Tariceanu a semnat noi decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat PD. Demnitarii PD, sefi de agentii si structuri guvernamentale, eliberati, la cerere, din functie sunt Marian Zlotea (presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului), Silvian Ionescu (comisar general al Garzii Nationale de Mediu), Silviu Bian (presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca), Ioan Gherghes (presedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului), Maria Mota (presedinte al Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati), Ivan Marius Bogdan (vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Turism), Decebal Lohan (vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Tineret), Marian Avram (presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor), Marius Catalin Marinescu (presedinte al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei), Jeanina Preda (presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice), Mihaela Cristina Mostavi (vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap), Corin Nicolae Lunganu si Mircea Marinescu (vicepresedinti ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului).

Miercuri, Tariceanu a semnat o parte dintre deciziile de eliberare din functie a secretarilor de stat PD din ministere, care au intrat in vigoare incepand cu data de 11 aprilie 2007.

Secretarii de stat numiti de PD si demnitarii democrati care au functii asimilate acestora in structurile guvernamentale si-au depus in urma cu doua saptamani demisiile in alb la sediul central al partidului. Deciziile de eliberare din functie vor intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial.

Citeste si:
Vasile Dîncu nu se teme de remaniere: ”Sunt pure invenții”
Vasile Dîncu nu se teme de remaniere: ”Sunt pure invenții”
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a negat luni, 15 august, zvonurile conform cărora ar urma să fie schimbat din funcție. Întrebat, la festivitățile dedicate Zilei Marinei Naționale de...
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Fostul lider al PNL, Florin Cîţu, afirmă, luni, 15 august, într-o postare pe Facebook, că în 2022 România se împrumută la dobânzi mai mari decât în 2020 şi 2021, el precizând că...