Ziare.com

Tariceanu o acuza pe Macovei

Joi, 15 Martie 2007, ora 14:39

   

Tariceanu o acuza pe Macovei
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a acuzat-o miercuri, pe Monica Macovei, ca a modificat proiectul de lege privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate (ANI), dupa ce acesta a fost dezbatut de partide si convenit de principiu in Guvern. Seful executivului a respins acuzatiile ministrului Justitiei, care a sustinut ca Secretariatul General al Guvernului (SGG) a modificat anumite ordonante dupa ce acestea au fost aprobate de Guvern. Premierul a aratat ca secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, este "pe buna dreptate" suparat pe ministrul Justitiei."Nu este pentru prima data cand Monica Macovei face afirmatii acuzatoare fara niciun fel de justificare. La nivelul Secretariatului General este o munca de mare raspundere si, in afara un greselilor materiale, greseli care pot aparea la nivel birocratic, nu au existat vreodata lucruri care sa fi fost semnalate de vreun ministru cu privire la modificarea unor acte normative", a declarat Tariceanu.Premierul a aratat, in acest context, ca Monica Macovei a modificat textul de lege privind infiintarea ANI, dupa ce acesta fost convenit de principiu in Guvern."Singurul ministru care si-a permis asa ceva fost d-na Macovei. Este vorba de legea privind organizarea si functionarea ANI, care a avut parte de o dezbatere inainte de aprobarea proiectului de lege care a fost trimis in Parlament. Un lucru am convenit in Guvern si altceva s-a intamplat ulterior, pentru ca i-am acordat incredere d-nei Monica Macovei sa faca modificarile necesare, dupa ce am aprobat proiectul de principiu la nivelul Guvernului intr-o anumita forma. Ulterior, proiectul a suferit modificari (...) in forma in care a fost trimis la Parlament", a declarat premierul Tariceanu.Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, a declarat miercuri ca se gandeste sa ceara demisia ministrul Justitiei, Monica Macovei, dupa ce aceasta a acuzat Secretariatul General al Guvernului (SGG), intr-o emisiune televizata, ca modifica textele actelor normative. "Ma gandesc foarte serios sa-i cer demisia. Ma mai gandesc putin, dar cred ca voi ajunge la aceasta solutie", a afirmat Radu Stroe.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 946 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

PAI CE PUTEA ZICE ZAMBITORUL...

N-AVEA TATICA CE SA ZICA, DAR ORICE **** PE LIMBA EI...

 

macovei

PETITIE conforma cu Legea nr. 233/2002
de stopare a praduirii Domeniilor Coroanei de catre Mihai I care a abdicat la 30 Decembrie 1947 cedand toate proprietatile sale Romaniei, in schimbul a 37 vagoane de bijuterii mobiliare plus furtul a 48 tablouri originale pictate de pictori-maestri ai secolului al XVII. Retrocedarea domeniilor coroanei este ilegala si frauduloasa, intrucat nu se incadreaza in Legea 10/2001. Nimic nu i s-a preluat in mod abuziv regelui de catre regimul comunist. Romania a fost sovietizata la 23 August 1944 de insusi Mihai I, prin capitularea neconditionata, capitulare pe care Coalitia Antihitlerista nici macar nu i-a cerut-o vreodata. Mihai I a instaurat regimul prosovietic al lui Petru Groza. Prin rea-credinta si minciuna premeditata Mihai I a ascuns autoritatilor insarcinate cu retrocedarea actul sau de abdicare pe care l-a semnat cu mana sa, in cunostinta de cauza, pe 30 Decembrie 1947.
Memorandumul privind retrocedarea a fost aprobat la 20 februarie de Guvern. Dispozitia de restituire poate fi atacata in 30 de zile de la comunicarea ei la sectia civila a Tribunalului Bucuresti
Basescu , Vadim, geooana, Iliescu, Boc, tariceanu, marko Bela, Gusa, Stolojan, voiculescu, olteanu, vacaroiu, Becali, toti Deputatii si toti Senatorii, toti membrii Guvernului au obligatia functionala sa apere Romania de fraudare. Ex-regele isi insuseste bunuri care apartin numai Romaniei. Cei care participa la praduirea Romaniei, sau demnitarii care achieseaza prin tacere la praduirea Romaniei, de catre o asa a€“zisa casa regala, trebuie condamnati penal conform legii.
5) Partidul România Mare cere destituirea si anchetarea penalã a numitului Adrian Iorgulescu, asa-zisul ministru al Culturii si Cultelor, unul dintre cei mai nerusinati hoti din istoria politicã a României. Dupã ce a cedat Castelul Bran unui aventurier din SUA, care îsi zice Dominic de Habsburg, acest nemernic a dat, ca din zestrea de nuntã a mã-sii, Castelele Peles si Pelisor fãcîndu-le plocon unui rãu-fãcãtor al Istoriei, Mihai de Hohenzollern. Este incredibil unde s-a ajuns cu lãcomia, cu nerusinarea si cu batjocorirea Poporului Român. În calitatea mea de bãrbat crescut în cultul cavalerismului, ofer suma de 10.000.000 de lei vechi aceluia care îi va trage douã perechi de palme, în public, compozitorului fãrã ureche muzicalã, fãrã talent si fãrã Dumnezeu Adrian Iorgulescu, care, cînd aude fosnetul banilor grohãie satisfãcut: ,,Asta-i muzica ce-mi place!a€
Vadim face jocuri actoricesti, dar nu-l actioneaza pe Mihai I in justitie, in termen legal, la tribunal, ca perjur ce a ascuns autoritatilor existenta actului legal, juridic valabil, de abdicare. Prioritatea nr. 1 este stoparea lui Mihai I in justitie, conform legii, iar nu palmuirea lui Iorgulescu. De fapt, Vadim nu vrea sa piarda voturile regalistilor.

 

pentru mac

Bei da tu nu vezi ca latri ca un prost crescut peste tot schimbindu-ti numele, jeavra comunista ce ti-a facut Regele ?or esti BOLNAV MINTAL.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor