Dan Andronic: nunta cu fite si politicieni, la Monte Carlo

Luni, 30 Iunie 2008, ora 10:13
55031 citiri
Dan Andronic: nunta cu fite si politicieni, la Monte Carlo

Consultantul politic al PNL, Dan Andronic, s-a casatorit duminica la Monte Carlo cu Mona Comsea, o apropiata a Ioanei Tariceanu, la nunta fiind invitati sa participe oaspeti de seama din lumea politica autohtona, cum ar fi Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu si Dan Ioan Popescu.

Presa de luni relateaza pe larg despre acest eveniment monden la nivel inalt, in special datorita locatiei alese. Nunta a avut loc pe Coasta de Azur. Ceremonia religioasa s-a tinut la Nisa, in Biserica "Sfintii Constantin si Elena", iar "masa si dansul" au avut loc la Vista Palace, din Monte Carlo, unul dintre cele mai luxoase din Principat, scrie Adevarul.

Una dintre dotarile de lux puse la dispozitia invitatilor este un heliport privat, situat in imediata vecinatate a salii de banchet, astfel incat invitatii sa coboare direct din elicopter in mijlocul ringului de dans. Mirii au avut o eleganta limuzina pusa la dispozitie de catre hotel, cu care puteau vizita oricand centrul orasului Monaco.

Nunta lui Dan Andronic a avut loc imediat dupa incheierea lucrarilor Forumului Crans Montana, in Monte Carlo, printre participantii la lucrari numarandu-se fostul client al lui Andronic, Adrian Nastase, dar si actualul, premierul Calin Popescu-Tariceanu, ambii regasindu-se si pe lista de invitati la nunta. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, desi invitat la nunta consilierului politic, nu a fost prezent.

Deoarece consultantul politic al PNL a incercat sa se tina departe de ochii presei, jurnalistii au avut o problema in a afla cine a fost nasul noului cuplu. Adevarul scrie ca nasul ar fi Dumitru Nicolae, patronul grupului de firme "Niro", un fost asociat al lui Nicu Gheara.

In schimb, jurnalistii de la Cotidianul sustin ca Andronic si i-ar fi dorit drept nasi pe Adrian si Dana Nastase, dar acestia au refuzat asa ca Andronic a trebuit sa se reorienteze. Mai intai a incercat la vechiul sau prieten, Dumitru Nicolae, zis Nicu Niro, om de afaceri, despre care unele ziare au scris ca este chiar proprietarul bijuteriei de pe Coasta de Azur, hotelul Vista Palace. Cum si acesta a declinat oferta, Cotidianul sustine ca pana la urma nas a fost Dan Ioan Popescu, unul dintre liderii Partidului Conservator, si fost ministru al Economiei.

Tot jurnalistii de la Cotidianul mai scriu ca premierul Tariceanu ar fi venit la nunta lui Dan Andronic cu un Ferrari negru, cu numar de Monaco. Singur in masina, imbracat sport, seful Guvernului a avut parte de un antemergator si un taxi in care era un alt sepepist.

Dan Andronic (38 de ani) s-a casatorit ieri pentru a doua oara, dupa o casnicie esuata cu Anca Alexandrescu, fiica ziaristului Horia Alexandrescu. Anca Alexandrescu este in prezent consilierul lui Adrian Nastase. Dan Andronic a mai facut subiectul unor scandaluri sentimentale legate de relatia cu fosta sotie a lui Sorin Ovidiu Vantu, Angelica, in perioada in care Andronic lucra la un proiect media al omului de afaceri.

Dan Andronic a debutat la "Evenimentul zilei", in 1992 ca reporter politic. In ianuarie 1997 a pleacat la Tele 7 abc, pe post de realizator de emisiuni si de director de programe, dupa care a condus Prima TV, Realitatea TV si cotidianul "Curentul". Dupa 2001 intra in consultanta politica, alaturandu-se firmei lui Bogdan Teodorescu. A fost consultant politic al fostului presedinte PSD Adrian Nastase, dar si consultant electoral al PSD pentru campaniile electorale din 2004. Dupa 2005 a devenit consultant politic al premierului Tariceanu.

Nevasta lui Andronic, avocata Mona Comsea (35 de ani), este o prietena apropiata a Ioanei Tariceanu, nevasta premierului Tariceanu, alaturi de care a lucrat o vreme la celebra firma de avocatura Musat si Asociatii. Monica are doi copii dintr-o relatie cu omul de afaceri Gabriel Ionita, fost prieten al lui Dan Andronic.

Ianis Hagi și-a fixat nunta în timpul Campionatului European de fotbal
Ianis Hagi și-a fixat nunta în timpul Campionatului European de fotbal
Ianis Hagi și iubita lui s-au căsătorit civil de Crăciun, la nunta lor participând peste 400 de invitați. La cununia religioasă din vara acestui an, Ianis Hagi vrea o petrecere la fel de...
Primele imagini cu Antonia și Alex Velea miri. Cine a fost șofer de limuzină pentru cei doi VIDEO
Primele imagini cu Antonia și Alex Velea miri. Cine a fost șofer de limuzină pentru cei doi VIDEO
Antonia și Alex Velea sunt împreună de peste zece ani dar nu au făcut nici cununia civilă, nici nunta religioasă, fiind adesea întrebați de ce nu fac acest pas, mai ales că au doi copii...
#nunta, #Dan Andronic, #Monte Carlo, #insurat, #Monica Comsea , #Ioana Tariceanu