Tariceanu: Ce nu au reusit securistii si comunistii a reusit o mana de oameni

Sambata, 02 August 2014, ora 11:47
3670 citiri
Tariceanu: Ce nu au reusit securistii si comunistii a reusit o mana de oameni

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a declarat, sambata, la Congresul Partidului Liberal Reformator, suparat de evolutia Partidului National Liberal si a aratat ca actuala conducere a PNL a tradat votul romanilor din 2012.

"Ceea ce nu au reusit securistii si comunistii a reusit o mana de oameni. (...) Sunt mahnit pentru PNL", a spus Tariceanu, vineri, in fata Congresului PLR, informeaza Romania Tv.

Tariceanu este candidat la presedintia acestei noi formatiuni politice, si s-a declarat "extrem de bucuros" de faptul ca proiectul politic pe care l-a gandit in urma cu cinci luni a inceput sa prinda contur.

"In fata avem un drum dificil si capitalul de speranta pus in noi trebuie rapid sa se materializeze", le-a spus Tariceanu delegatilor la Congres.

Lucrarile Congresului Partidului Liberal Reformator (PLR) continua si sambata, la Palatul Parlamentului. Sambata va avea loc depunerea mandatului conducerii interimare a partidului, alegerea presedintelui si a 19 vicepresedinti.

Vineri, delegatii au votat in unanimitate Statutul noului partid. Documentul prevede: denumirea integrala a formatiunii este Partidul Liberal Reformator, iar cea prescurtata PLR; Partidul Liberal Reformator este continuatorul legitim al liberalismului modernizator si reformator si singura forta politica romaneasca ce isi asuma neconditionat universalitatea, durabilitatea si actualitatea valorilor liberale.

PLR este un proiect politic rezultat din parteneriatul dintre Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale, initiat de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Partidul National al Mediului.

#Tariceanu distrugere PNL, #Tariceanu congres PLR , #Partidul Liberal Reformator