Tariceanu celebreaza simultan PNL si PLR, la Timisoara

Sambata, 23 Mai 2015, ora 08:01
3216 citiri
Tariceanu celebreaza simultan PNL si PLR, la Timisoara
Foto: Arhiva Ziare.com

Partidul Liberal Reformator organizeaza sambata, la Timisoara, conferinta regionala dedicata aniversarii a "140 de ani de liberalism" in Romania, a 25 de ani de la reinfiintarea liberalismului in judetul Timis si a unui an de la manifestul grupului de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale.

Cei 140 de ani de liberalism inseamna de fapt 140 de la infiintarea PNL.

Un comunicat PLR remis Ziare.com arata ca evenimentul de aniversare va avea loc de la ora 17.00, la Centrul Regional de Afaceri.

In cadrul evenimentului, unul dintre subiectele abordate va fi "cel al desfiintarii legale in 2014 a PNL, urmata pe de o parte de infiintarea unui partid popular ce foloseste numele PNL si a Partidului Liberal Reformator, formatiune explicit liberala, ce isi propune atat conservarea, promovarea si dezvoltarea traditiilor liberalismului romanesc, cat si participarea in cadrul Internationalei Liberale si a ALDE la actualizarea valorilor liberale pe plan international in secolul al XXI-lea", se arata in documentul citat.

La evenimentul de la Timisoara vor participa presedintele Senatului si al Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu-Tariceanu, lideri ai PLR si reprezentanti ai societatii civile.

Evenimentul va fi precedat, la ora 14.30, la sediul PLR Timis, de o conferinta de presa la care vor lua parte Calin Popescu-Tariceanu si Petru Ehegartner.

Tot sambata, la Pitesti, are loc o reuniune a reprezentantilor PNL in cadrul Consiliului National, unde va fi prezentat programul de guvernare al partidului.

In aceasta saptamana, si PNL a celebrat cei 140 de ani de la infiintare, alaturi de presedintele Klaus Iohannis.

Liberalii il vor inapoi pe Antonescu in fruntea PNL - infiinteaza si un ONG pentru asta

Gorghiu: Diferenta dintre noi si adversari e ca PNL face istorie, ei sunt doar parte a istoriei

Antonescu, la aniversarea PNL: Foarte probabil e ultima oara cand ma adresez unei adunari liberale

Iohannis, la aniversarea PNL, alaturi de Geoana si Antonescu: Mi-a fost dor de voi

B.B.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#PLR aniversare Tariceanu PNL , #Partidul Liberal Reformator
Comentarii