Tariceanu: Iohannis si Predoiu, doua marionete care joaca dupa cum le canta Basescu

Marti, 12 August 2014, ora 08:19
3271 citiri
Tariceanu: Iohannis si Predoiu, doua marionete care joaca dupa cum le canta Basescu
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Calin Popescu-Tariceanu, a comentat, luni, anuntul privind candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, afirmand ca acesta si democrat-liberalul Catalin Predoiu sunt doua marionete ale lui Traian Basescu.

"Tandemul inscris pentru alegerile din aceasta toamna, format de Iohannis si Predoiu, nu are alt scop decat acela de a-i face jocul lui Traian Basescu. Cei doi asa-zisi lideri politici si oameni de dreapta, Klaus Iohannis si Catalin Predoiu, sunt doar doua marionete ale locatarului de la Cotroceni, care joaca dupa cum le canta acesta.

Klaus Iohannis, candidatul dreptei la prezidentiale. Predoiu, desemnat premier

Klaus Iohannis nu reprezinta in aceasta cursa electorala interesele si dorintele liberalilor din Romania, dupa ce a tradat, in mod continuu, tot ceea ce tine de liberalism. Partidul Liberal Reformator este adevaratul continuator al traditiei si istoriei liberale din Romania, o sansa ca valorile liberale autentice sa existe in Romania", afirma Tariceanu, intr-un comunicat de presa.

Potrivit acestuia, PNL a renuntat la istoria sa si la statutul de reprezentant al valorilor liberale si a preferat, "din oportunismul liderilor sai", o asociere cu Traian Basescu.

"Am vazut cum oamenii lui Traian Basescu si-au dat cu totii mana pentru a merge impreuna la alegerile prezidentiale din acest an, manjind un simbol al Romaniei cum a fost PNL si continuand tradarea romanilor care in 2012 au acordat un vot masiv pentru PNL.

Ludovic Orban: Tariceanu s-a indragostit de Ponta. Partidul lui e format din mercenari ai PSD

Trio-ul de aur care s-a prezentat in fata opiniei publice ca reprezentand marele partid al dreptei, Iohannis - Predoiu - Blaga, duce mai departe politica promovata de Basescu in cele doua mandate ale sale", sustine Tariceanu.

In opinia sa, candidatura lui Iohannis la presedintie reprezinta "o noua manevra".

"Am asistat la un spectacol de prost gust oferit de niste politicieni care nu isi cunosc nici macar identitatea politica.

Iohannis isi argumenteaza candidatura ca fiind din partea dreptei, insa dreapta pe care o reprezinta acesta este compusa din PNL, dezis de liberalism, dar care se vrea in continuare liberal chiar daca se afla sub umbrela PPE, impreuna cu PDL, un partid fara identitate, ideologie sau viziune politica si care a facut atata rau romanilor", conchide liderul PLR.

#Tariceanu Iohannis Predoiu marionete, #Tariceanu Iohannis marioneta Basescu, #Tariceanu Predoiu marioneta Basescu , #Partidul Liberal Reformator