Mai multe organizatii PNL din Moldova il sustin pe Tariceanu

Vineri, 13 Martie 2009, ora 20:11
1056 citiri
Mai multe organizatii PNL din Moldova il sustin pe Tariceanu

Reprezentantii organizatiilor PNL din judetele Bacau, Botosani, Buzau, Neamt, Suceava si Vaslui au facut vineri un apel "la unitatea PNL si la continuarea proiectului liberal", anuntandu-si sustinerea pentru Calin Popescu Tariceanu ca presedinte al partidului.

Prin intermediul unui comunicat de presa remis vineri NewsIn, "reprezentantii organizatiilor liberale din judetele Bacau, Botosani, Buzau, Neamt, Suceava si Vaslui" au initiat un apel pentru continuarea "reformelor incepute in guvernarea Tariceanu".

"Balbaielile si ezitarile noului Guvern arata incompetenta si incoerenta unei aliante nascuta din santaj si lacomie", se arata in document.

"Romania are nevoie de un PNL puternic si responsabil, pregatit sa-si asume continuarea reformelor incepute in guvernarea Tariceanu si capabil sa-si impuna viziunea si solutiile liberale.

Pentru aceasta, PNL are nevoie in fruntea sa de un lider care a demonstrat perseverenta si fermitate in apararea si promovarea principiilor si valorilor liberale, pregatit sa castige competitia electorala prezidentiala.

PNL are nevoie in fruntea sa de Calin Popescu-Tariceanu pentru a putea garanta tuturor romanilor continuitatea si forta promovarii ideilor si proiectelor liberale pentru un viitor mai bun si mai sigur!", se precizeaza in comunicat.

Noua conducere a PNL va fi aleasa in cadrul Congresului Extraordinar, care se va desfasura in perioada 20-21 martie. La presedintia partidului si-au anuntat candidatura actualul lider, Calin Popescu Tariceanu, si vicepresedintele Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#sustinere PNL Tariceanu, #organizatii PNL Moldova, #candidatura Tariceanu PNL , #PNL