Olteanu: PNL a dat ocazia rechinilor sa muste din el

Miercuri, 10 Iunie 2009, ora 15:36
2166 citiri
Olteanu: PNL a dat ocazia rechinilor sa muste din el

PNL si-a afectat serios sansele la alegerile prezidentiale din toamna, dupa rezultatul de la alegerile europarlamentare si a dat ocazia celor doi rechini printre care inoata sa muste din el, sustine Bogdan Olteanu.

"Am accentuat decalajul dintre noi si primele doua partide, afectindu-ne serios sansele din toamna. Si ca i-am incurajat pe cei doi rechini intre care inotam, aratindu-ne slabiciunea, sa muste din noi peste vara. Mai o halca de primar, mai un deputat nehotarit, mai ceva sustinatori...", arata Bogdan Olteanu, pe blog.

Alegerile europarlamentare au adus "mai mult rele decat bune" pentru PNL, scrie Olteanu, adaugand insa ca se poate invata ceva din toate. La aceste alegeri PNL a aflat ca "nu are 20% garantati, aliniati si siguri" iar voturile se muncesc si se castiga de fiecare data. Insa cei care voteaza PNL judeca si decid, "nu ies dintr-un buzunar cu prieteni", mai sustine Olteanu.

Fostul sef al Camerei Deputatilor ii regreta pe Adrian Cioroianu, pe Csibi Mogor si pe Daniel Daianu si e bucuros ca "a ramas macar Renate". El mai constata ca PNL "nu a mai produs niciun nume nou" si ca a avut "o campanie centrala slaba".

In ceea ce priveste criticile lui Calin Popescu Tariceanu dupa alegeri, Olteanu scrie ca nu este acord cu atitudinea acestuia, care "ii scoate vinovati pe cei care nu l-au votat la congres" si spune ca "e foarte bine ca azi Crin Antonescu a spus in Biroul Permanent ca nu va accepta niciodata sanctionarea cuiva pentru delict de opinie".

Bogdan Olteanu propune, pentru urmatoarea campanie, "intrebari clare si raspunsuri cinstite": "sa ne sustinem ideile economice, sa ne sustinem ideile de largire a democratiei, sa stringem rindurile si sa tragem mai aproape unii de altii. Pina la urma, tot raul e spre bine, cu conditia sa-l recunosti si sa-l schimbi", conchide Olteanu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Bogdan Olteanu, #PNL rechini musca , #PNL