Radu Campeanu: Tariceanu are mai multe sanse decat Antonescu la prezidentiale

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 20:34
4331 citiri
Radu Campeanu: Tariceanu are mai multe sanse decat Antonescu la prezidentiale
Foto: Ziare.com

Presedintele fondator al PNL, Radu Campeanu, a declarat vineri ca actualul presedinte al partidului, Crin Antonescu, e doar "mai bun decat Basescu", in timp ce mai multe sanse la prezidentiale ar avea din partea USL Calin Popescu Tariceanu, pe care-l recomanda experienta, echilibrul si prestanta.

"Tariceanu e un foarte bun candidat, fara discutie, cu toate ca Antonescu e mai bun decat Basescu. Daca Tariceanu vrea sa-si depuna candidatura, sa intre in actiune, foarte bine, Tariceanu, dupa mine, e foarte bun pentru asa ceva", a declarat Radu Campeanu despre prezidentiabilul PNL.

Intrebat pentru cine ar opta sa candideze din partea PNL la prezidentiale, Campeanu a raspuns: "Tariceanu. Poate e mai bine cu Tariceanu, sa vedem daca vrea, mie nu mi-a spus niciodata ca vrea aceasta chestiune. Daca vrea, daca e el hotarat, cred ca are el mai multe sanse decat Crin Antonescu, atata tot cred".

"Il califica experienta pe care a avut-o, echilibrul in tot ce face si ce spune, asa ca eu cred ca si prestanta pe care o are, prestigiul pe care il are pentru opinia publica, eu cred ca el nu trebuie sa-si faca mare, mare propaganda, ca lumea il cunoaste foarte bine", a mai declarat, despre Tariceanu, presedintele fondator al PNL .

Senatorul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca PNL trebuie sa organizeze alegeri interne pentru desemnarea candidatului la prezidentiale.

Intrebat daca va candida pentru a fi desemnat prezidentiabil al PNL, Tariceanu a raspuns: "Nu m-am decis inca, avand in vedere ca alegerile prezidentiale urmeaza sa se desfasoare peste doi ani, iar o desemnare a candidatului de acum este cu totul si cu totul prematura".

#Campeanu Tariceanu candidat prezidentiale, #Radu Campeanu Tariceanu candidat , #PNL
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
batranu, colaborator al securitatii ,
Poza ORD
ORD
rank 5
Na ! Cacarau exclude-l si pe d.l Radu Campeanu din PNL.