Tariceanu: "Blonda de la PD", in fruntea "sacalilor" de la RA-APPS

Vineri, 11 Aprilie 2008, ora 16:26
2025 citiri
Tariceanu: "Blonda de la PD", in fruntea "sacalilor" de la RA-APPS

Premierul Calin Popescu Tariceanu a lansat atacuri dure la adresa RA-APPS si a Elenei Udrea, pe care a numit-o "sacal imobiliar". Tariceanu a vorbit vineri despre "blonda de la PD care a facut numeroase servicii presedintelui" si despre "profitorii de la RA-APPS".

Primul-ministru a facut aceste declaratii la lansarea candidatului PNL pentru alegerile din Bihor, fostul secretar general al Guvernului, Ilie Bolojan. Tariceanu s-a referit la RA-APPS ca la un "cuib de sacali imobiliari si de profitori", condus de Elena Udrea, pe care liberalul Bolojan a reusit sa-l reformeze.

"La RA-APPS, stim cu totii, roia un grup de sacali imobiliari in frunte cu blonda de la PD, care a facut numeroase servicii presedintelui, dar si o categorie de profitori, care spun ca sunt capitalisti si democrati, dar vor privilegii ca in comunism", a spus acid Tariceanu.

Premierul a atacat si actuala clasa politica, spunand ca aceasta se supune sloganului comunist conform caruia "poporul traieste foarte bine, prin reprezentantii sai".

In final, Tariceanu l-a felicitat din nou pe Bolojan, pentru ca a reusit sa rezolve problemele de la RA-APPS, in ciuda presiunilor.

"Nici nu stiti cate presiuni s-au facut asupra lui, incercari de a-l indoi, si a facut fata cu brio", a spus primul-ministru despre Bolojan.

#PNL, #Tariceanu, #Udrea , #PNL