Tariceanu: Iohannis nu cunoaste istoria PNL

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 21:23
3097 citiri
Tariceanu: Iohannis nu cunoaste istoria PNL
Foto: Romania TV

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, nu cunoaste istoria partidului pe care il conduce in acest moment si este dispus sa "stearga totul cu un burete" pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna.

"Nu negam libertatea unor membri PNL de a trece de la un partid la altul. Ii constestam pe cei care vor sa distruga PNL. (...) Daca vreti sa va duceti in bratele actualului presedinte (...), dar lasati PNL, liberalismul in mainile celor care vor sa slujeasca cauza. (...)

Presedintele interimar stie prea putin despre istoria partidului, pare pregatit sa stearga totul cu un burete pentru a ajunge candidat la prezidentiale", a spus Tariceanu intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Reactia PNL la ONG-ul lui Tariceanu: Tradare pentru PSD!

Tariceanu a lansat saptamana trecuta Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale, "un semnal de alarma pentru derapajele pe care PNL le inregistreaza in acest moment", potrivit fostului premier.

Tariceanu, atac dur la Iohannis: Protest fata de politica "pumnului in gura"

Intr-un comunicat transmis duminica de Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale este criticata conducerea PNL, iar membrii acestui grup protesteaza fata de politica "pumnului in gura".

Tariceanu atrage mai multi parlamentari din PNL - vezi cine sunt

De asemenea, presedintele interimar este criticat ca s-a opus public revenirii lui Tariceanu in PNL, "care ar fi putut, cu autoritatea si prestigiul sau de membru fondator in 1989 al PNL, sa convinga majoritatea delegatilor la Congres sa se opuna fuziunii PNL cu fortele politice aflate sub influenta lui Traian Basescu", se mai arata in comunicat.

C.S.

#Calin Popescu Tariceanu Klaus Iohannis PNL, #Tariceanu atac Iohannis , #PNL