Tariceanu, revoltat ca "beizadeaua" Prigoana a fost primita in PNL

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 15:00
4735 citiri
Tariceanu, revoltat ca "beizadeaua" Prigoana a fost primita in PNL
Foto: Arhiva

Calin Popescu-Tariceanu si-a exprimat, sambata, surprinderea ca Honorius Prigoana a fost primit in PNL si, totodata, multumirea ca in partid "nu a aterizat si doamna Bahmuteanu".

"Ma bucur foarte, foarte mult ca, vedeti, la noi in partid se intampla si lucruri usor surprinzatoare, zilele trecute ne-am trezit cu beizadeaua Prigoana in partid si vreau sa va felicit pentru ca in partid nu a aterizat si doamna Bahmuteanu. Probabil asta este o dovada, o proba, ca femeile liberale au mai multa capacitate de analiza si selectie", le-a complimentat Tariceanu pe femeile liberale cu ocazia celei de-a doua editii a scolii de vara a Organizatiei Femeilor Liberale care se desfasoara in acest weekend la Eforie Nord, informeaza Adevarul.

Mai mult, fostul lider PNL a declarat ca a fost foarte revoltat de faptul ca fiul lui Silviu Prigoana a fost primit in PNL, trimitandu-i o scrisoare pe aceasta tema fostului presedinte interimar al partidului, Daniel Chitoiu.

Liderul deputatilor PNL a mai spus ca liberalii trebuie sa fie reprezentati de oameni care s-au remarcat prin ceva pozitiv, iar traseistii politici trebuie evitati.

Honorius Prigoana a fost unul dintre cei mai cunoscuti tineri democrat-liberali. Incercand sa mearga pe urmele tatalui sau, deputatul PDL Silviu Prigoana, Honorius a candidat pentru un post de deputat in Capitala, dar a fost invins la scor de liberalul Radu Stroe. Candidatura sa a nemultumit insa numerosi democrat-liberali cu state vechi, care au reprosat conducerii partidului aceasta nominalizare.

Zilele trecute, Honorius Prigoana si-a anuntat inscrierea in PNL, desi zvonurile de acest gen il vizau mai mult pe tatal sau.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Tariceanu beizadea Prigoana PNL, #Tariceanu Honorius Prigoana PNL , #PNL
Comentarii
Poza UniuneaSatanistoLeninista
UniuneaSatanistoLeninista
rank 1
Tăricene, lasă si pe altii. Numai tu 'beizadea'? Pană o ajunge si