Ziare.com

Valeriu Stoica: Tariceanu este marioneta lui Iliescu

Sambata, 29 Martie 2008, ora 19:55

   

Valeriu Stoica: Tariceanu este marioneta lui Iliescu
PNL a fost, incepand cu aprilie 2006, instrumentul politic al PSD, iar Calin Popescu Tariceanu a fost marioneta lui Ion Iliescu, a acuzat, sambata, la Arad, vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica, transmite NewsIn.

Potrivit lui Valeriu Stoica, Tariceanu a dus PNL intr-o alianta cu PSD. "Ion Iliescu a recunoscut ca PNL a rezistat la guvernare, incepand cu aprilie anul trecut si pana in prezent, pentru ca a fost sustinut de PSD. Ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat. PNL a fost in aceasta perioada instrumentul politic al PSD, iar Calin Popescu Tariceanu a fost doar marioneta lui Ion Iliescu", a declarat Stoica.

Mai mult, Stoica l-a criticat pe premierul Tariceanu care, in aceste conditii, mai vorbeste despre liberalism. "In aceste conditii, sunt surprins sa constat ca premierul recidiveaza, dupa ce i-a atacat in mod neelegant pe domnul Emil Boc si pe domnul Theodor Stoljan, revine si asupra acelei declaratii si pretinde ca domnul Stolojan nu ar avea legitimitatea morala si politica pentru a vorbi despre liberalism", a adaugat Stoica.

Tariceanu nu a dat dovada ca "ar fi citit vreo carte despre liberalism", "ca urmare ar trebui sa fie reticent cand vorbeste despre liberalism, si cu atat mai mult cand vorbeste despre domnul Stolojan, care a facut dovada ca in economie a promovat in mod consecvent principiile economiei liberale.

In plus, a facut dovada ca atunci cand a condus PNL, intre 2002 si 2004, a urcat acest partid la cea mai inalta cota pe care a avut-o in istoria sa post-decembrista. Nu domnul Stolojan este cel care a adus PNL intr-o alianta cu PSD, ci Calin Popescu Tariceanu", a mai spus Stoica.

"A mai vorbi despre domnul Stolojan si despre faptul ca ar afi avut anumite legaturi in trecut cu PSD mi se pare indecent, cata vreme, in prezent, Calin Popescu Tariceanu este instrumentul politic al aripii conservatoare din PSD, al lui Ion Iliescu", a afirmat Stoica, precizand ca premierul Tariceanu nu are legitimitatea morala si politica de a imparti certificate de liberalism.

"Tariceanu a ajuns presedinte PNL datorita lui Theodor Stolojan, care l-a promovat in aceasta functie. Este imoral sa ai o asemenea reactie impotriva celui care, practic, te-a lansat pe esichierul politic.

Sper ca liberalii adevarati care mai exista in PNL, si ma refer la cei care sunt la baza partidului, vor intelege aceasta ipocrizie a lui Calin Popescu Tariceanu, care, pe de o parte, este unealta lui Ion Iliescu, iar, pe de alta parte, da lectii de liberalism", a mai sustinut vicepresedintele PD-L.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1350 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Iliescu nu mai are ce cauta printre oameni! Acest criminal a facut ca Romania sa ajunga furata de toti borfasii!

"Ne-am saturat cat ne-au furat"
Iliescu-i pesedist , mama lui de comunist !
Dosarul lui Iliescu de la Revolutie unde e?????

 

constatare

Doamne,cata dreptate are d-l Stoica !...n-am CURAJ sa zic mai multe ca ce le-as mai STRIGA !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor