Viorel Catarama: USL a fost un mutant politic pentru daramarea lui Basescu

Joi, 12 Iunie 2014, ora 08:05
2672 citiri
Viorel Catarama: USL a fost un mutant politic pentru daramarea lui Basescu

Fostul lider liberal Viorel Catarama considera ca noul proiect al PNL nu are nicio sansa, iar despre actiunile lui Calin Popescu Tariceanu spune ca sunt gafe.

Viorel Catarama afirma ca fostul presedinte PNL "nu va aparea pe scena politica" dupa evenimentul anuntat pentru joi, respectiv lansarea Grupului de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale.

"Din contra, cred ca este o grava eroare pe care o face Tariceanu, care, in mod inexplicabil, continua seria gafelor si greselilor din ultimele luni", a declarat fostul prim-vicepresedinte PNL, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Acesta este de parere ca, daca ar fi ramas in partid, Tariceanu ar fi fost principalul candidat la sefia formatiunii.

"Daca Tariceanu ar fi ramas in interiorul PNL, spunandu-si in interiorul forurilor de conducere ideile, militand pentru ele, dar respectand vointa majoritatii, astazi era principalul candidat la presedintia PNL-ului. Din pacate si in mod inexplicabil a facut niste greseli uriase care l-au indepartat definitiv de PNL. Dar l-a indepartat si de orice partid din dreapta spectrului politic", a afirmat fostul lider liberal.

Viorel Catarama, fost lider PNL: Partidele politice, structurile mafiote cel mai bine organizate din Romania

Viorel Catarama denunta si existenta USL, despre care afirma ca a distrus opozitia si ca a fost creata doar ca o contrapondere la presedintele Traian Basescu.

"USL-ul nu a fost un proiect politic pentru cetatenii Romaniei. A fost un mutant politic creat pentru daramarea lui Basescu, nu pentru a implementa un program de reforma. USL a distrus opozitia, iar Parlamentul, in acest moment, este pe cai mari si face numai ce vrea el!

In Romania, Parlamentul nu are pe nimeni deasupra lui. Poate face orice: poate sa ne trimita in fata plutonului de executie. Nu-l poate trage nimeni la raspundere. De-aia fac ce fac, de-aia Romania e privita asa cum e privita din strainatate, si de asta romanii au salariul minim de 200 de euro", a mai spus fostul senator PNL din perioada 1996-2000.

Citeste si:
Un nou partid a fost lansat în România. Ce schimbări vor să facă noii lideri ai formațiunii VIDEO
Un nou partid a fost lansat în România. Ce schimbări vor să facă noii lideri ai formațiunii VIDEO
Un nou partid a fost lansat luni, 6 decembrie, pe scena politică din România. Este vorba despre Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor, partid care a fost înregistrat la Tribunalul...
Camera Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului liberal Adrian Miuțescu
Camera Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului liberal Adrian Miuțescu
VIDEO Camera Deputaţilor a încuviinţat percheziţia informatică în cazul deputatului Adrian Miuţescu Camera Deputaţilor a aprobat, luni, cererea ministrului Justiţiei privind...