Ziaristul Toma Roman Jr. va candida impotriva lui Tariceanu

Vineri, 03 Octombrie 2008, ora 11:11
6607 citiri
Ziaristul Toma Roman Jr. va candida impotriva lui Tariceanu
Foto Ciutacu.ro

Jurnalistul Toma Roman Jr. de la Jurnalul National va fi contracandidatul premierului Calin Popescu Tariceanu in colegiul uninominal pentru Camera Deputatilor nr.4 din judetul Ilfov.

Informatia despre candidatura ziaristului este anuntata din breasla, pe blog-urile catorva jurnalisti.

Astfel, Iulian Comanescu scrie ca "lui Tariceanu i se pregateste un contracandidat-surpriza":

"Candidatul candideaza (ce altceva sa faca?) la Gruiu, in colegiul lui Calin Popescu Tariceanu. De ce e o surpriza? Din motive de posibila acoperire media buna, nume cunoscut, consilieri buni.

Raspunsul a aparut destul de repede: Toma Roman Jr., ziarist, care inteleg ca are lansare duminica la Green Hours. Pe cine pariem, premierul sau jurnalistul?", noteaza Comanescu pe blog

Si Victor Ciutacu anunta ca Toma Roman Jr. "intra-n lupta dreapta ca sageata PNL, in colegiul uninominal Gruiu, cu liberalul Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu", dupa cum scrie pe blog .

Blogul lui Sutu informeaza, de asemenea, ca Partidul Ecologist il va arunca in lupta electorala din Ilfov pe Toma Roman Jr.

Articolele semnate de Roman in Jurnalul National au ca tema fie sexul, cu intamplari mai vechi si mai noi, fie esecul editorial al publicatiilor pe unde a lucrat ("Lucram la un saptamanal care a avut de stat pe piata putin. Prin anul 2000 ajunsesem sa lucrez la o revista cu existenta efemera. Eu lucram (vorba vine) la o revista-fantoma, condusa de un vestit (actualmente) teleast".)

Ramane de vazut cine va primi mai multe voturi, in urma luptei dintre armele liberalului si argumentele ecologistului.

#PNL, #Tariceanu, #Toma Roman, #candidat, #colegiu, #alegeri , #PNL