Bazele sportive vor trece in administrarea primariei

Marti, 08 Iulie 2008, ora 17:34
926 citiri
Bazele sportive vor trece in administrarea primariei

Premierul Tariceanu a anuntat marti ca va discuta cu presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport, Octavian Belu, pentru a gasi solutia juridica in vederea trecerii bazelor sportive din Bucuresti in administrarea Primariei Capitalei sau in cea a primariilor de sector.

"Eu cred ca ar fi corect sa le trecem (bazele sportive din Bucuresti n.red.) in administrarea primariei generale sau a primariilor de sector. Vom discuta cu Autoritatea Nationala pentru Sport cu privire la solutiile juridice, legale, pe care sa le dam acestor baze sportive, astfel incat sa poata servi unui numar mare de cetateni si sa poata fi asigurate sursele de investitii", a anuntat Tariceanu dupa intrevederea cu primarii din Capitala, informeaza NewsIn.

Tariceanu a mai spus ca Executivul va incerca sa gaseasca solutii si la problema "enclavelor de proprietate" din Capitala, respectiv terenurile private care impiedica realizarea proiectelor municipalitatii, precum infiintarea de spatii verzi sau construirea de scoli sau gradinite.

Alte subiecte abordate au vizat realizarea liniei de metrou dintre Gara de Nord si Aeroportul Henri Coanda, extinderea soselei de centura a Capitalei la doua benzi pe sens si realizarea de pasaje subterane, toate aceste proiecte urmarind decongestionarea traficului.

Seful Executivului a mai spus ca, in ceea ce priveste zona metropolitana, a propus ca aceasta sa fie realizata in urma unui consens intre Primaria Capitalei si comunitatile din zonele limitrofe Bucurestiului.

Tariceanu s-a aratat bucuros ca, in cadrul discutiilor cu primarii din Capitala, nu a sesizat "nuante politice sau polemice", intrevederea fiind "golita de orice componenta politica".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#primarie, #Bucuresti, #Calin Popescu Tariceanu, #generala, #administrare, #sector, #baza sportiva , #premier