Ziare.com

Doru Dan Sova (PSD) candideaza in "Colegiul VIP-urilor"

Marti, 02 Septembrie 2008, ora 14:44

   

Doru Dan Sova (PSD) candideaza in "Colegiul VIP-urilor"
Doru Dan Sova candideaza din partea PSD Olt in Colegiul nr.3 pentru Senat, botezat "Colegiul VIP-urilor", deoarece aici mai candideaza fostul prefect de Olt, Octavian Popescu, fostul presedinte al CJ Olt, Jenel Copilau, si secretarul de stat Gigel Sorinel Stirbu, cumatrul premierului Tariceanu.

Fiul avocatei Ana Dinulescu-Sova, Doru Dan Sova, va candida pentru un post de senator in Colegiul nr.3, denumit si Colegiul VIP-urilor, din cauza numarului mare de personalitati locale ce vor intra in cursa pentru Parlament in aceasta zona, au declarat surse din PSD Olt.

Doru Dan Sova ii va avea printre contracandidati pe fostul prefect de Olt, Octavian Popescu, actualmente inspector guvernamental, candidat din partea PD-L pentru un loc in Camera Deputatulor in Colegiul nr-7 (ce intra in alcaturea Colegiului nr.3 pentru Senat, n.r.); ex-presedintele CJ Olt, Jenel Copilau, candidat al PNL in Colegiul nr.3 pentru Senat, dar si pe cumatrul premierului Calin Popescu Tariceanu, ministrul secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii si Cultelor, Gigel Sorinel Stirbu, candidatul PNL Olt pentru Camera Deputatilor in Colegiul nr.6, ce intra si el in componenta Colegiului nr.3 pentru Senat.

Doru Dan Sova a declarat marti, ca nu se teme de cunoscutii sai contracandidati, deoarece are incredere in electoratul din acest colegiu, care va sti sa discearna minciunile frumoase ale celor care i-au mai reprezentat si dorinta sa sincera de a-i sprijini.

"Electoratul din aceasta zona este reprezentat de oameni simpli, dar cu o gandire sanatoasa. Ei stiu intotdeauna sa cearna graul de neghina", a declarat Sova. El a precizat ca optiunea de a candida intr-un colegiu din Olt se datoreaza faptului ca familia sa este de fel din orasul Bals din acest judet.

El a mai sutinut ca si-a exprimat dorinta de a intra in cursa pentru un loc in Parlament intr-unul dintre cele mai grele colegii, pentru ca astfel considera ca v-a primi "botezul politic".

Doru Dan Sova are 35 de ani, este doctor in drept si conferentiar universitar la Facultatea de Drept din Bucuresti. Este membru PSD din 2001, iar din februarie este vicepresedinte al departamentului pentru justitie al PSD.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5434 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Gresit

Dan Sova, simplu, nu DORU Dan Sova, nu este fiul avocatei Ana Diculescu-Sova si nici un se trage din zona Balsului, ci din Bucuresti, via Piatra Neamt. Ar trebui sa fiti mai bine informati inainte de a publica asa ceva

 

Dreptul la replica

In Cotidianul de ieri a aparut un articol continand unele inexactitati si inelegante referitoare la conducerea Departamentului juridic al PSD, departament aflat in coordonarea mea, in calitate de presedinte al Consiliului national. Deoarece dreptul la replica transmis de Dan Sova ziarului nu a fost publicat, vi-l aduc la cunostinta in acest mod, aici :

“Stimata Doamna Dutulescu,

Urmare a articolului publicat sub semnatura dumneavoastra in pagina 8 a ziarului “Cotidianul" la data de 1 Septembrie 2008, citeva precizari sunt necesare:

1. Sunt vice-presedinte al Departamentului de Justitie al PSD, iar nu presedinte. Functia de presedinte este detinuta in continuare de catre D’l profesor Ion Neagu, a carui activitate nu a fost niciodata pusa la indoiala in cadrul partidului.
2.Numele meu este Dan Sova, iar nu Doru Dan Sova
3. Domnul Victor Ponta nu este angajat in firma de avocatura pe care o conduc, respectiv “Sova si Asociatii" . Exista o legatura de parteneriat, care nu presupune in nici un caz o ierarhie, legatura concretizata intr-un contract de conlucrare profesionala incheiat in temeiul art.173 din Legea 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, conlucrare intre firma ‘Sova si Asociatii’ si firma condusa de D’l Victor Ponta. Este vorba deci despre un parteneriat intre firme de avocatura si nimic altceva.
4. Participarea mea la alegerile uninominale intr-un colegiu din Judetul Olt reprezinta decizia exclusiva a Biroului Permanent al Organizatiei Judetene Olt, la propunerea Domnului senator Ion TOMA, presedintele PSD OLT si vice - presedinte al PSD. Intre altele, tin sa precizez ca nimeni, nici chiar conducerea centrala a PSD nu ar putea impune pe cineva Domnului Presedinte TOMA sau organizatiei judetene OLT.

As avea rugamintea respectoasa ca acest drept la replica sa apara in ziarul dvs in cursul zilei de miine, pe aceeasi pagina politica, pentru a indrepta astfel erorile aparute cu ocazia publicarii articolului de astazi.

Pentru a evita pe viitor eventuale neclaritati, in masura in care veti mai scrie despre mine, as fi bucuros sa raspund si sa lamuresc personal orice chestiuni.

Pentru o buna informare, va trimit atasat si un CV al meu

Cu stima,

Dan Sova"

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor