Geoana i-a raspuns lui Tariceanu: Va astept la Botosani

Joi, 20 Noiembrie 2008, ora 17:18
2597 citiri
Geoana i-a raspuns lui Tariceanu: Va astept la Botosani

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a raspuns prompt invitatiei premierului Calin Popescu Tariceanu la o dezbatere televizata vineri, 21 noiembrie.

Si cum Tariceanu a precizat, in invitatia transmisa, ca lasa la latitudinea invitatilor - Mircea Geoana si Theodor Stolojan - ora si locul dezbaterii televizate, liderul PSD il invita pe premier...la Botosani.

"Va astept la Botosani - locul unde, asa cum probabil stiati, am programate actiuni de campanie - in ziua de vineri, 21 noiembrie, ora 13.00, la sediul organizatiei locale a PSD de pe strada Stefan Luchian, Nr. 29", se afirma in comunicatul PSD remis Ziare.com.

Geoana subliniaza ca alaturi de el se afla un autocar de jurnalisti din presa nationala si ca ii va "convinge pe botosaneni" sa-l primeasca "asa cum se cuvine, nu asa cum meritati". Raspunsul deosebit de virulent al lui Mircea Geoana continua cu enumerarea gafelor facute de guvernarea Tariceanu incepand cu 2005.

"Sunt surprins de tonul insolent si agresiv in care ati ales sa adresati o invitatie la dialog liderului celui mai important partid din Romania. Nu va refuz, pentru ca, dupa patru ani de haos, a venit vremea sa dati explicatii", raspunde Mircea Geoana.

Invitatia "peste noapte" adresata de Calin Popescu Tariceanu celor doi lideri politici l-a infuriat atat de tare pe Geoana incat acesta il felicita pe premier pentru "perseverenta in ridicol" de care da dovada si il face direct responsabil de faptul ca romanii traiesc prost.

In plus, liderul PSD subliniaza ca saptamana viitoare sunt programate dezbateri televizate pe aceeasi tema propusa de Tariceanu, dar, probabil, consilierii straini care l-au sfatuit pe premier sa lanseze invitatia nu stiau acest lucru.

Vezi mai jos raspunsul lui Mircea Geoana

#Geoana, #raspuns, #Tariceanu, #scrisoare, #dezbatere televizata , #premier