PD-L a depus plangere penala impotriva lui Tariceanu

Miercuri, 05 Martie 2008, ora 13:00
1675 citiri
PD-L a depus plangere penala impotriva lui Tariceanu

Partidul Democrat Liberal a depus, miercuri, plangerea penala impotriva premierului Calin Popescu Tariceanu, anunta EvZ online. Inca de marti, liderul deputatilor PD-L, Cristian Radulescu, anuntase ca va fi depusa o astfel de plangere, care ar urma sa-l sanctioneze pe premier pentru ca nu a respectat decizia luata de Parlament prin adoptarea motiunii simple de anulare a taxei auto.

Semnatarii plangerii considera ca premierul a incalcat articolele 246 si 248 din Codul Penal, anume abuz in serviciu impotriva intereselor persoanelor si abuz in serviciu impotriva intereselor publice.

Premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat marti la salonul auto de la Geneva, a refuzat sa comenteze anuntul PD-L privind depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru taxa auto, aratand ca lansarea noului model Dacia la acest salon este mai importanta pentru Romania decat actiunile unor politicieni.

"Nu ma intereseaza si nu fac astfel de comentarii politice pentru ca ma aflu la salonul auto de la Geneva", a spus Tariceanu, la insistentele jurnalistilor prezenti.