Ziare.com

Tariceanu cere ministrilor sa explice finantarea UE in limbaj accesibil

Joi, 10 Iulie 2008, ora 14:20

   

Tariceanu cere ministrilor sa explice finantarea UE in limbaj accesibil
Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut joi, ministrilor si secretarilor de stat sa explice opiniei publice intr-un limbaj mai accesibil proiectele pentru atragerea fondurilor UE.

"Nu sunt probleme foarte usor de inteles, poate de multe ori cand vorbiti intr-un limbaj prea tehnic acestea sunt mai putin accesibile, dar incercati sa explicati pe intelesul tuturor si solicit tuturor ministrilor, secretarilor de stat si functionarilor publici care participa la manifestari publice sa incercati sa explicati foarte clar, pentru ca aceasta problema sa devina una de interes public", a spus Tariceanu, la reuniunea Comitetului National de Coordonare pentru gestionarea instrumentelor structurale, informeaza Adevarul online.

Seful Executivului a amintit si de lansarea diferitelor programe operationale, aratand ca sunt inregistrate probleme in ceea ce priveste demararea si cofinantarea proiectelor, accelerarea reformelor la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale si la CFR, precum si in pregatirea proiectelor majore in domeniul transporturilor si transmiterea acestora spre aprobare la Comisia Europeana.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 712 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor