Tariceanu: Si Ridzi si Udrea au bagat bani seriosi in campania lui EBa

Joi, 18 Iunie 2009, ora 20:35
1861 citiri
Tariceanu: Si Ridzi si Udrea au bagat bani seriosi in campania lui EBa
Foto: Antena3

Nu doar ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, ar fi facut deturnare de fonduri in favoarea Elenei Basescu, ci si ministrul Turismului, Elena Udrea, crede fostul premier Calin Popescu Tariceanu.

"O campanie cum a avut domnisoara Elena Basescu nu se poate face doar cu comitete de sustinere. S-au investit enorm de multi bani, bani seriosi. 100.000 de euro? Poate un miliard! Si Ridzi si cealalta vedeta din Guvern au sustinut-o serios pe Elena Basescu", a declarat Tariceanu, joi, la Antena 3.

Greselile lui Boc

Tariceanu, in calitate de ex-premier, a apreciat si performanele lui Emil Boc in fruntea Executivului: cele sase luni care au trecut de cand actualul Guvern a fost investit in functie demonstreaza ca Emil Boc are o "lipsa de cunostinte economice elementare", insa ca stie sa vanda "din punct de vedere politic" masurile pe care le anunta.

Totodata, liberalul a enumerat cele mai mari greseli economice pe care le-a facut coalitia de la guvernare: Ordonanta care cumuleaza pensia cu salariul de la stat, reducerea fondulului de salarii din administratie cu 20%, anularea maririlor salariale din sectorul public, modificarea punctului de pensie si impozitul forfetar.

Ridzi, acuzata de deturnare de fonduri in campania lui EBa

Declaratia fostului prim ministru al Romaniei vine dupa ce presedintele Tineretului Social Democrat, deputatul Nicu Banicioiu, a acuzat-o, joi, pe ministrul Monica Iacob-Ridzi de deturnare de fonduri in favoarea PD-L sau a Elenei Basescu.

In opinia lui Banicioiu, sumele cheltuite de minister pentru evenimentele din 2 mai ar fi fost de 20 de ori mai mari decat cele practicate pe piata pentru evenimente similare. El spune ca evenimentele nu putea costa mai mult de 30.000 de euro, iar MTS a cheltuit 800.000 de euro pentru doua concerte.

Banicioiu a adaugat ca firmele la care a apelat ministerul pentru organizarea celor doua concerte ar fi "firme de apartament", fara experienta in organizarea unor evenimente similare.

#Tariceanu deturnare EBa, #Ridzi bani EBa , #premier