Tariceanu: Trimiterea unui roman in spatiu ar costa 2 miliarde de dolari

Luni, 24 Noiembrie 2008, ora 16:30
1264 citiri
Tariceanu: Trimiterea unui roman in spatiu ar costa 2 miliarde de dolari

Trimiterea in spatiu a unui cosmonaut roman ar costa 2,2 miliarde dolari. Aceasta "distractie" nu ar reprezenta decat aruncarea banilor fara niciun folos, a declarat, luni, liderul PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu.

Tema a fost avansata de liderul PSD Mircea Geoana. In cadrul unei dezbateri privind modul in care se castiga alegerile in era digitala, Mircea Geoana a precizat ca a vorbit la Agentia Spatiala Americana (NASA) despre subiectul cosmonautului roman care sa zboare in spatiu impreuna cu americanii.

"Ii multumesc domnului primar pentru ca isi arata disponibilitatea pe astfel de proiecte care intr-adevar dau un viitor si Capitalei, si Romaniei, nu proiecte cum am auzit zilele trecute pe la PSD, unde domnul Geoana vorbea despre trimiterea unui cosmonaut in spatiu.

Ar putea sa ne coste, daca luati datele furnizate de Guvernul chinez, vreo 2,2 miliarde de dolari o astfel de distractie. Nu stiu le ce ne-ar folosi, decat sa aruncam pe ceva banii, asa cum, din pacate, domnul Geoana se arata foarte mare specialist. Cred ca daca romanii vor dori sa aiba distractia sa isi vada taxele marite, impozitele marite in urmatorii patru ani, ar face bine atunci sa voteze PSD", a spus premierul Tariceanu.

#Tariceanu, #Geoana, #cosmonaut, #NASA, #costuri , #premier