Tariceanu: Valeriu Stoica nu mai are nicio legatura cu liberalismul

Marti, 09 Septembrie 2008, ora 19:30
1200 citiri
Tariceanu: Valeriu Stoica nu mai are nicio legatura cu liberalismul

Premierul Tariceanu a comentat marti ca nu isi da seama care mai este legatura fostului sau coleg de partid Valeriu Stoica cu temele liberale, din moment ce acesta s-a inscris in PD.

"In principiu, cred ca o dezbatere pe teme liberale este binevenita si oricand sunt bucuros sa particip la ea, dar nu stiu care mai este legatura domnului Stoica cu temele liberale, de cand s-a refugiat la PD, unde politica poate fi denumita oricum, numai liberala nu", a declarat marti Tariceanu, dupa o intalnire cu reprezentanti ai profesorilor liberali, la sediul PNL Bucuresti.

Institutul pentru Studii Populare organizeaza miercuri o dezbatere cu tema "Dialogul intre conservatorism si liberalism in cadrul doctrinei populare".

Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica declara, sambata, 30 august, pentru NewsIn, ca presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a inlocuit dialogul bazat pe idei si programe politice cu schimbul de replici golanesti si il invita sa renunte la discursul suburban si sa participe la dezbateri de substanta.

El l-a invitat pe Tariceanu sa participe la dezbaterea pe care Institutul pentru Studii Populare o va organiza, pe data de 10 septembrie, cu tema "Dialogul intre conservatorism si liberalism in cadrul doctrinei populare".

Ironic, Stoica a mai comentat ca, daca presedintele PNL renunta la registrul suburban si accepta dialogul, ii va oferi chiar posibilitatea de a interveni in cadrul dezbaterii respective.

Citeste si:
Florin Cîţu continuă "baletul" refacerii USL: "PSD vorbeşte de un armistiţiu. E un pas înainte important"
Florin Cîţu continuă "baletul" refacerii USL: "PSD vorbeşte de un armistiţiu. E un pas înainte important"
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, apreciază că este "un pas important înainte" faptul că PSD vorbeşte de un armistiţiu pentru susţinerea noului guvern până la 1 februarie. "Dacă e...
PNL, în cădere liberă
PNL, în cădere liberă
Domnul Florin Cîțu, referindu-se la “zvonul” că PNL ar fi refăcut pe sub masă USL 2.0, își asigură electoratul, deja buimac de deciziile luate până acum, că „mergem (cu noul guvern...
Sursa: Ziare.com