Tariceanu: Vreau sa revenim la TVA de 19%, nu modificam cota unica

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 20:30
2470 citiri
Tariceanu: Vreau sa revenim la TVA de 19%, nu modificam cota unica
Foto: Facebook/ Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu, propus de Victor Ponta pentru a fi premier in cazul in care presedintele PSD va castiga alegerile prezidentiale, afirma ca vrea revenirea la TVA de 19 la suta, subliniind totodata ca nu se va schimba cota unica de impozitare.

Presedintele Senatului a avut luni o intalnire cu reprezentanti ai Uniunii Nationale a Patronatului Roman, in cadrul careia au fost discutate o serie de aspecte referitoare la problemele cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania, dar si posibile solutii pentru remedierea acestora, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Vreau sa revenim la TVA de 19%, vreau sa declansam o cruciada impotriva evaziunii fiscale. Mai mult, precizez inca o data faptul ca nu exista nicio intentie de a modifica cota unica", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu revine cu explicatii despre cota unica

Relatia complicata a lui Tariceanu cu cota unica

Acesta a mentionat ca, pentru a se dezvolta, investitorii romani ar trebui sa fie informati, in permanenta, in legatura cu facilitatile si beneficiile pe care le ofera statul, mai arata comunicatul.

"Ar fi extraordinar daca ati incepe activitati de pregatire a intreprinzatorilor romani bazate pe fonduri europene", a mai spus presedintele Senatului.

Ponta, despre Tariceanu si cota unica: Propaganda lui Basescu si Iohannis. Refacem USL

Vineri, prim-ministrul Victor Ponta a afirmat ca Tariceanu nu va schimba cota unica, introdusa chiar de el.

"Domnul Calin Popescu Tariceanu, care a lucrat la programul USL, este garantia pentru orice om rational si, sigur, de bun simt, ca primul-ministru care a introdus cota unica de 16%, domnul Tariceanu, nu o sa schimbe cota unica, cum spune propaganda domnului Basescu si a domnului Iohannis", a spus presedintele PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#Tariceanu cota unica, #Tariceanu reducere TVA , #premier