Viata amoroasa a lui Tariceanu a ajuns in presa italiana

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 10:34
11923 citiri
Viata amoroasa a lui Tariceanu a ajuns in presa italiana

Presupusa idila amoroasa dintre premierul Calin Popescu Tariceanu si Ramona Badescu a ajuns subiect de barfa si in presa italiana.

Jurnalistii italieni spun ca Ramona Badescu l-a fermecat pe premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, informeaza Spettacolo Tiscali.

Mai multe voci rautacioase au lasat sa se inteleaga ca acesta va divorta dupa alegeri de sotia lui, Ioana Tariceanu, pentru a putea sa isi traiasca in pace noua poveste de iubire.

Jurnalistii italieni spun ca mai multe ziare din Romania au scris saptamana trecuta ca lucrurile vor fi facute publice dupa ce alegerile de pe 30 noiembrie.

In prezent, Ramona Badescu este consilierul pe probleme de imigratie ale romanilor din Italia al primarului Romei, Gianni Alemanno. Odata cu zvonurile aparute in presa vedeta a infirmat cu tarie zvonurile ca ar avea o relatie amoroasa cu Calin Popescu Tariceanu. Mai mult de atat, ea a amenintat ca va da in judecata persoanele care au publicat aceasta stire.

"Bineinteles ca il cunosc pe Tariceanu. Este o persoana minunata, am facut multe lucruri impreuna. Dar suntem amici si nimic mai mult", a declarat vedeta.

Cand a fost intrebata de divortul premierului de Ioana Tariceanu, Ramona Badescu a ramas surprinsa de veste. "Divorteaza? Noi nu vorbim de viata privata. Am auzit ceva, dar in urma cu un an. Ultima data am vazut-o pe 9 octombrie la un spectacol. Eu am cantat si am dansat atunci si ne-am intalnit acolo", a declarat aceasta.

Ramona Badescu a tinut sa precizeze ca nu ii place sa fure sotul nimanui. "Ne-am cunoscut in urma cu un si jumatate in cadrul unei intalniri publice, in Italia. Si cand am facut cunostinta mi-a spus ca trebuie sa o cunosc si pe sotia lui, pentru a evita orice comentarii. Nu am furat niciodata sotul nimanui pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa mi se intample asta", a mai precizat vedeta.

La randul sau, saptamana trecuta, intr-o emisiune televizata, premierul Tariceanu a afirmat categoric: Nu divortez!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ramona badescu, #relatie, #amoroasa, #Calin Popescu Tariceanu , #premier