William Branza: Nastase vrea sa imi ia si singura mea garsoniera

Joi, 16 Iulie 2009, ora 16:16
2497 citiri
William Branza: Nastase vrea sa imi ia si singura mea garsoniera

Deputatul PD-L, William Branza, a declarat ca in urma unui eventual proces penal intentat de deputatul PSD, Adrian Nastase, impotriva sa, fostul premier nu ar avea de castigat decat o garsoniera pe care democrat-liberalul spune ca o detine in judetul Prahova.

"Adrian Nastase este, din cate stiu, deputat de Prahova si cred ca vrea sa imi ia si singura mea garsoniera din Prahova, nu ii ajung cele 7 case pe care le are, cred ca vrea si garsoniera mea din Prahova", a afirmat, joi, William Branza, in contextul in care Adrian Nastase a scris pe blogul personal ca intentioneaza sa il dea in judecata pe deputatul de diaspora pentru afirmatii calomnioase.

De asemenea, Branza si-a reluat comentariile la adresa celorlalte doua partide PSD si PNL.

"Am vazut ca domnul Tariceanu il da in judecata pe colegul meu Mircea Toader, astazi Adrian Nastase ma da in judecata pe mine. Preocuparile PNL si PSD cam astea sunt, preocuparile PD-L sunt sa ia atitudine!", a mai declarat Branza.

Adrian Nastase anunta, luni, pe blogul sau ca il va da in judecata pe deputatul PD-L William Branza pentru declaratiile pe care acesta le-a facut miercuri la un post TV, potrivit carora PNL este in "fratie cu PSD" si nu il trimite in judecata pe liderul PSD, "chiar daca mai fura inca un miliard de euro".

Branza, deputat PD-L de diaspora, a declarat miercuri, la Realitatea TV, ca PNL este in "fratie cu PSD" si nu il trimite in judecata pe fostul premier Adrian Nastase, "chiar daca mai fura inca un miliard de euro". In schimbul sustinerii pentru Nastase, PSD va ajuta PNL in cazul cererii de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu, a mai declarat Branza.

"Intr-un fel, colegii aveau dreptate, pentru ca nu ai cum numai tu, PNL, sa mi-l sustii pe Nastase. Te sustin si eu pe tine, e firesc aici. Facem o fratie, batem palma, si atunci, eu PNL sunt cu Nastase si nu te las PSD-ule sa-ti plece din Parlament, nu ti-l trimit in justitie chiar daca mai fura inca un miliard de euro, dar ma, cand mai avem si noi mici frecusuri sau mai mari, sunteti aproape de noi.

Acum vreau sa urmariti spectacolul cand va fi cazul domnului Tariceanu, sa vedem, PSD-ul va fi aproape? Pentru ca sunt doua piese grele: vorbim si de domnul Nastase si de domnul Tariceanu", a spus deputatul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#William Branza, #Adrian Natase, #garsoniera Prahova, #deputat diaspora , #premier