Ponta remaniaza Guvernul? Ce spune al doilea om in stat

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 18:09
5779 citiri
Ponta remaniaza Guvernul? Ce spune al doilea om in stat
Foto: Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a dezmintit zvonurile cu privire la o remaniere guvernamentala in aceasta perioada, subliniind ca singurul minister unde va avea loc o numire este cel al Transporturilor, de unde Ioan Rus si-a dat demisia.

"Zvonul unei posibile remanieri guvernamentale a aparut in spatiul public ca urmare a unor comentarii facute de un invitat al televiziunii Antena 3 si, asa cum era de asteptat, la scurt timp am fost asaltat de telefoane de la ziaristi pentru a confirma sau infirma zvonul.

Dezvaluiri din sedinta PSD: Ponta, somat sa inlocuiasca un ministru foarte apropiat

Nu am avut niciun fel de discutii cu Primul Ministru pe aceasta tema. Sigur, premierul Victor Ponta va face in curand o nominalizare la Ministerul Transporturilor, ca urmare a demisiei pe care fostul ministru, Ioan Rus, si-a inaintat-o, dar termenul de remaniere nu se potriveste in aceasta situatie", a scris sambata pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.

Ponta face schimbari in Guvern? Sefa liberalilor il vede in stare de orice

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a spus sambata ca premierul ar putea recurge chiar si la o remaniere, pentru a-si salva imaginea.

"Cred ca este capabil de orice gest care sa resusciteze putin Guvernul, doar sa-l salveze pe el ca imagine. Eu cred ca este o strategie gresita, dar, da, nu m-ar mira sa faca si o remaniere guvernamentala foarte curand, tocmai pentru ca spera sa mai dea un suflu de noutate Guvernului si sa se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale", a spus Gorghiu, la Constanta.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functie, joi dupa-amiaza, in urma declaratiilor de miercuri seara, in care le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

F.N.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Tariceanu remaniere guvernamenta, #Ioan Rus demisionat, #remaniere guvern Ponta , #Senat
Comentarii