Tariceanu, catre un ziarist: Nu ma intrebati daca am vorbit cu Ponta!

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 17:07
3010 citiri
Tariceanu, catre un ziarist: Nu ma intrebati daca am vorbit cu Ponta!
Foto: Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis, joi, unui ziarist sa nu-i mai adreseze intrebari legate de o discutie a sa cu premierul Victor Ponta, aflat intr-o "pauza", mentionand ca are o "calitate institutionala".

Tariceanu a fost intrebat daca a discutat in ultimele zile cu premierul Victor Ponta.

"Mi-e greu sa discut cu el, din moment ce dupa cum stiti si dumneavoastra si-a luat o pauza de cateva zile. Cand o sa revina la Bucuresti, sigur ca o sa avem consultari si intalniri", a replicat presedintele Senatului.

La intrebarea unui ziarist, care a insistat sa afle daca cei doi au discutat, chiar si neinstitutional, Tariceanu a replicat: "Sunt la emisiunea de...cum se cheama? Nu ma intrebati lucrurile astea pentru ca aici eu am o calitate institutionala si nu alta".

Tariceanu a votat: Sa inchidem definitiv o pagina trista din istoria Romaniei

Premierul Victor Ponta si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmand sa fie aplicata in perioada 19-24 noiembrie.

Decizia de delegare a atributiilor a fost semnata marti de seful Guvernului.

Surse oficiale au declarat anterior ca premierul Victor Ponta va intra intr-un scurt concediu, pana la inceputul saptamanii viitoare, interval in care activitatea Guvernului va fi coordonata de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

Potrivit acestora, premierul a simtit nevoia unei scurte perioade de odihna dupa alegerile prezidentiale, pe care le-a pierdut in fata lui Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta a declarat ca este "trist", ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare "o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el".

"Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, luni.

Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis, care a obtinut 54,43% din voturi la turul doi al alegerilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Calin Popescu Tariceanu Ponta, #Tariceanu Ponta pauza, #Ponta alegeri prezidentiale concediu , #Senat