Ziare.com

Ministrul Bazac isi face propria lege a Sanatatii

Sambata, 05 Septembrie 2009, ora 15:34

   

Ministrul Bazac isi face propria lege a Sanatatii
Ministrul Sanatatii, Ioan Bazac, doreste o lege in domeniul sanitar care sa stabileasca modul in care spitalele vor fi finantate si care sunt competentele sefilor de spitale.

Daca Bazac isi va duce la bun sfarsit planul, legea reformei in Sanatate, pe care Guvernul Tariceanu si-a asumat raspunderea in Parlament in 2006, ar putea deveni istorie, scrie Cotidianul.

Astfel, conform noii legi, denumirea unui sef de spital nu va mai fi de manager, ci de director. In aceasta lege vor fi cuprinse si categoriile de spitale, organizarea acestora si sanatatea publica.

"Pentru asistenta de urgenta prespitaliceasca va fi o lege separata. La fel si pentru malpraxis. Este nevoie de aceasta lege si pentru ca spitalele vor trece de la anul la autoritatile locale si sursele de finantare se vor schimba", a declarat Ion Bazac.

Legea descentralizarii sistemului sanitar ar putea intra in Parlament in luna septembrie. Tot luna aceasta va fi trimisa in Parlament legea malpraxisului.

"Exista o categorie de spitale pe care am vrea sa le transformam in institute regionale de urgenta. De exemplu, la Bucuresti, ar putea ramane la minister, Spitalul de Urgenta Floreasca si Spitalul de Copii Marie Curie", a explicat ministrul Bazac.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1247 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bazac demisia ,esti o oroare a sistemului sanitar.Demisia

Bazac cum ne explica ca salariul lui de ministru intra la coeficient de 10 cu o diploma de medic de 6 ani si care nu a profesat niciodata. cum explica ca un doctor profesionist la pensie are maximum coeficient de 5,25.Cum exlica grile de salarizare si responsbilizarea medicului rom de malpraxis cind actul medical in Romania este intr-un malpraxis al staului prin insusi conditiile de munca si de viata create medicului nu de acum ,nici de 20 de ani ci de 50 de ani. Responsabilizarea medicului roman cu salarii de batjocura si cu conditii de munca in spitale de acum 30 de ani? Stimabilul Bazac apare cu propaganda malpraxisului. Docctorii trebuie sa iasa in strada sa arate populatiei pe care o prosteste acest individ de joasa speta in ce conditii sunt obligati doctorii sa munceasca pe pielea lor.Bazac seful deturnarii banilor sanatatii si cu Irinel Popescu. Ce tupeu jegos. Ce tupeu fara scrupule!! Grilele de salarizare sunt dovada clara a acestei hotii organizate.

 

sabotorul sanitar al medicilor si sanatatii in Romania.!!

ferrari nu?? Bazac inca un SABOTOR al sistemului sanitar romanesc. Sa mearga sabotorul acesta in spitale din Suedia ,Olanda ,Spania ,Portugalia ,Germania si sa vada conditiile de munca din spitale ale doctorilor si ce li se ofera pentru gija, pentru sanatatea bolnavilor si a natiunii. Doctorii romani se intorc nebuni si bolnavi de la cursuri si schimburi de experienta si vad in ce conditii se lucreaza si aceste cursuri le ofera spitalele acelea ,nu Bazac!! nemernicul incepe cu sloganele Nicolaescu ca sa fure banii bugetului cu mafia sanitara care este aceiasi. Sabotor. 80,79..78, de zile mai ai acolo cu coeficientii tai de salarizare cu tot!! maximum. O sa te pupe Geoana pentru voturi. Poate da o masina peste tine si pana vine elicopterul te trateaza doctorii tai cu ce le-ai pus la dispozitie. Nici malpraxis nu o sa fie ca intra tot in contul tau si al bestiilor politice sanitare care au dus de 20 de ani doctorul roman si sanatatea la sapa de lemn.Nemernic sabotor cu Boc cu tot!

 

Explicatii

Rog pe Dl.Ministru BARCAZ sa explice unde sunt banii celor care au cotizat 30-40... ani la sistemul de sanatate si acum vor trebui sa plateasca orice consultatie!Macar sa puna niste afise la usile EBA ""Ă„ICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA"

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor