Tariceanu, preferat de romani ca vicepremier in Guvernul Ponta - sondaj CSCI

Sambata, 01 Martie 2014, ora 18:20
3290 citiri
Tariceanu, preferat de romani ca vicepremier in Guvernul Ponta - sondaj CSCI

Mai mult de jumatate dintre romani (52%) considera ca o eventuala numire ca vicepremier in Guvernul Ponta a lui Calin Popescu-Tariceanu ar fi o idee buna, iar 30% cred ca ar fi o idee proasta, releva un sondaj realizat de CSCI in zilele de 27 si 28 martie.

Nu au stiut si nu au raspuns 17% dintre cei chestionati.

Cercetarea arata ca 67% dintre cei intervievati ar vota mai degraba cu PNL condus de Crin Antonescu si doar 12% cu Partidul Reformator Liberal pe care intentioneaza sa-l infiinteze condus de Calin Popescu-Tariceanu. Nu au stiut si nu au raspuns 21% dintre cei chestionati.

Tariceanu: Antonescu, o copie palida a lui Basescu - preocupat doar de politica de doi bani

14% dintre respondenti sunt total de acord sa voteze cu Partidul Reformator Liberal al fostului premier Calin Popescu-Tariceanu, 29% ar fi total impotriva, 11% oarecum impotriva, 20% oarecum de acord. Nu au stiut si nu au raspuns 26% dintre cei chestionati.

Sondajul a fost realizat pe baza a 1.103 de interviuri cu selectia probabilistica a persoanelor. Esantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2011 si recensamantul populatiei 2002. Eroarea tolerata este de 3%, la un nivel de probabilitate de 95%.

#Tariceanu vicepremier sondaj romani, #Tariceanu vicepremier sondaj, #Tariceanu vicepremier Guvern Ponta , #stiri Calin Popescu Tariceanu