Tariceanu spune ca va propune remanierea ministrului de Externe

Duminica, 14 Iulie 2019, ora 22:42
4819 citiri
Tariceanu spune ca va propune remanierea ministrului de Externe
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica seara ca va propune Biroului Politic al ALDE, care va avea loc luni, remanierea ministrului de Externe Teodor Melescanu.

Tariceanu a precizat, la Antena 3, ca il apreciaza pe Teodor Melescanu, dar ca amandoi stiu ca exista o problema legata de perceptia publica.

"Maine voi propune inlocuirea din functie a ministrului de Externe. Cred ca perceptia creata ii afecteaza propria capacitate de lucru. Il apreciez personal, insa amandoi stim cat este de greu sa te lupti cu perceptia publica", a anuntat Calin Popescu-Tariceanu.

El a precizat ca nu va participa la sedinta conducerii ALDE, pentru ca este in concediu.

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca a analizat activitatea a opt ministri, atat din PSD, cat si din ALDE si ca va discuta propunerile de remaniere in cadrul Comitetului Executiv al PSD, care se reuneste luni.

Intrebata daca in locul lui Teodor Melescanu, Calin Popescu Tariceanu a propus pe altcineva, Viorica Dancila a raspuns: "Dar de ce spuneti ca o sa schimb la Externe? Eu n-am vorbit de niciun minister! Vom vedea maine".

Vezi si PSD decide luni remanierea Guvernului. Cine i-ar putea inlocui pe Teodor Melescanu si Carmen Dan

#Tariceanu remaniere Teodor Melescanu , #stiri Calin Popescu Tariceanu