Tariceanu: Voi castiga, daca voi candida la alegerile prezidentiale

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 23:35
5548 citiri
Tariceanu: Voi castiga, daca voi candida la alegerile prezidentiale
Foto: Arhiva Facebook Calin Popescu Tariceanu

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, ca va castiga alegerile prezidentiale, in cazul in care va candida, insa acest lucru nu a fost inca decis.

Tariceanu a fost intrebat, joi seara, la Antena 3, ce scor va obtine la alegerile prezidentiale si a afirmat ca va castiga, daca va candida.

"Un singur scor: voi castiga daca voi candida, dar candidatura nu e decisa. Cu partenerii din coalitie am hotarat sa evaluam dupa alegerile europarlamentare. Am hotarat sa candideze cel care are cele mai sanse sa il invinga pe Klaus Iohannis", a spus Tariceanu.

Acesta a precizat ca este o decizie grea, dar ca este pregatit.

"O decizie grea, sunt pregatit pentru asa ceva, vom hotari si vom decide ceva mai tarziu. Nu mai dureaza mult, aproximativ doua luni", a mai declarat Tariceanu.

Liderul ALDE a afirmat, in repetate randuri pana acum, ca se gandeste serios la o candidatura la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an.

In 10 martie, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu s-a discutat oficial in coalitie despre un candidat comun la alegerile prezidentiale, dar el si Calin Popescu Tariceanu au stabilit inca din toamna ca ar fi cea mai buna varianta.

In plus, Dragnea a precizat ca a convenit cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca dupa alegerile europarlamentare sa prezinte impreuna un candidat comun la alegerile prezidentiale, care sa fie sustinut de coalitie.

#Tariceanu candidatura alegeri prezidentiale , #stiri Calin Popescu Tariceanu