Hrebenciuc, intre ciocan si nicovala: Cu PNL nu merge, PD-L nu-l vrea

Joi, 04 Decembrie 2008, ora 21:10
2650 citiri
Hrebenciuc, intre ciocan si nicovala: Cu PNL nu merge, PD-L nu-l vrea

Lucrurile nu merg asa de bine pentru social-democratul Viorel Hrebenciuc. Pe de-o parte este acuzat de partidul din care face parte ca a ratat negocierile cu PNL-ul, iar pe de alta parte o alianta cu PD-L-ul il va scoate din carti din cauza relatiilor pe care le are cu presedintele Traian Basescu.

In primavara lui 2007, cand sefului statului era suspendat, cei doi au avut un schimb de replici extrem de dur, aminteste Realitatea Tv.

"Ma vedeti pe mine negociind cu un sobolan rozaliu cum este Viorel Hrebenciuc? Pe unde trece el miroase a frauda, a combinatii care depasesc bunul-simt. Mirosul lui nu se gaseste nici la Palatul Cotroceni, si nici pe hainele mele", spunea Basescu.

Replica nu s-a lasat mult asteptata si nici nu a fost una ... diplomatica.

"Diferenta majora dintre mine si Basescu e aceea ca eu sunt intotdeauna treaz, iar el e beat. Daca nu mai tine minte ce am vorbit, asta e din cauza cantitatii foarte mari de whisky pe care a ingurgitat-o. Si pentru ca Basescu a adus vorba de mirosuri, il sfatuiesc sa se spele si sa nu mai miroasa a transpiratie", a raspuns si Hrebenciuc.

Astfel, unii lideri locali si centrali ai social-democratilor ii reproseaza lui Hrebenciuc faptul ca Tariceanu si Geoana n-au anuntat, imediat dupa alegeri, o alianta de guvernare PSD-PNL.

Mai alti colegi de partid ii pun in carca lui Hrebenciuc si legea uninominalului, care i-a dezavantajat si i-a facut sa piarda zeci de mii de voturi.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e noul iubit, mai tânăr cu 16 ani, al fotomodelului Naomi Campbell FOTO
Cine e noul iubit, mai tânăr cu 16 ani, al fotomodelului Naomi Campbell FOTO
Naomi Campbell, super-modelul britanic, care are doi copii, este văzută foarte des în compania unui bărbat mai tânăr, drept pentru care presa britanică scrie că ar fi noul ei iubit....
Ilona Brezoianu, despre relația cu Florin Ristei: “Chimia dintre noi nu se poate explica”
Ilona Brezoianu, despre relația cu Florin Ristei: “Chimia dintre noi nu se poate explica”
Colegi la Neatza, prieteni buni în afara platourilor de filmare, de la Antena 1, Florin Ristei și Ilona Brezoianu sunt și parteneri la cel mai popular show de transformări din peisajul TV, Te...
#Viorel Hrebenciuc, #PSD, #Traian Basescu, #relatie, #negocieri PNL, #PDL , #Traian Basescu