Tariceanu: Boc era un fel de carpa de sters pe jos

Joi, 07 Iunie 2012, ora 23:45
2877 citiri

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu, spune ca Traian Basescu s-a obisnuit cu fostul premier Emil Boc, care era "un fel de carpa de sters pe jos".

"Acum crede (Traian Basescu - n.r.) ca asa e normal sa fie el ca presedinte", insa Victor Ponta nu vrea sa ii permita acest comportament, a completat Tariceanu.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a izbucnit in ras in momentul in care un jurnalist l-a intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, cum crede - avand in vedere experienta proprie - ca ar trebui sa procedeze premierul Victor Ponta in relatia cu presedintele Traian Basescu, in conditiile in care "se prefigureaza un razboi" intre Palatele Cotroceni si Victoria.

"Deci se prefigureaza un razboi intre palate... hahahaha. N-are nevoie domnul Ponta de consilierea mea, vad ca are suficienta experienta politica, are maturitate, are intelepciune, are legile si Constitutia care il sprijina. Si, in definitiv, domnul Ponta nu vrea nimic altceva decat ca Guvernul si primul-ministru sa fie lasati sa-si faca treaba, conform cadrului constitutional existent, nu vrea nimic de la presedinte", a spus Tariceanu.

El a adaugat ca presedintele Traian Basescu s-a obisnuit cu fostul premier Emil Boc, care era "un fel de carpa de sters pe jos" si acum "crede ca asa e normal sa fie el ca presedinte", insa premierul Victor Ponta nu vrea sa ii permita acest comportament.

Tariceanu a apreciat ca, atata timp cat Basescu se va afla in functie, nu se va termina "chestiunea asta".

"Presedintele e cel care a fost patru ani sau trei ani si jumatate si prim-ministru - pentru ca Ponta acum nu vrea sa il lase sa se comporte cum s-a comportat cu Boc: Boc era ca un fel de carpa de sters pe jos si domnul Basescu acum crede ca asa e normal sa fie el ca presedinte - si prim-ministru si ministru de resort si tot ce vrea. Dar asta e istorie veche, cat e Basescu, nu se termina chestiunea asta. Pai stiti bine cat o sa mai fie... Dar eu cred ca fiecare avem un job description pe care trebuie sa ni-l facem", a spus Tariceanu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Tariceanu Basescu, #Tariceanu Boc , #Traian Basescu