Tariceanu: Gafele nu contenesc, Boc traieste pe alta lume

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 23:45
2381 citiri
Tariceanu: Gafele nu contenesc, Boc traieste pe alta lume

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca Emil Boc traieste in alta lume deoarece nu stie cu ce se ocupa consilierii, iar fiecare ministru face ce il taie capul.

Calin Popescu Tariceanu a precizat ca proiectul de majorare a contributiilor sociale pentru persoanele care lucreaza pe drepturi de autor, publicat pe site-ul Secretariatul General al Guvernului, despre care Emil Boc a spus ca nu avea stiinta, a fost elaborat chiar de unul dintre consilierii sai.

"Gafele nu contenesc, Boc a zis ca se opune proiectului de majorare a contributiilor sociale pe drepturi de autor. Proiectul respectiv a fost elaborat de consilierul sau. Insemana ca Boc traieste in alta lume daca nu stie ce lucreaza cei din subordinea lui", a declarat fostul premier, la Antena 3.

Acesta a mai adaugat ca nu-l intereseaza ce are de declarat Traian Basescu in fata Parlamentului, ci mai degraba vrea sa stie ce are de spus Emil Boc.

"I-am cerut lui Boc sa ne prezinte (n.r. in fata Parlamentului) un bilant foarte serios. Sa vedem care este programul de guvernare, daca mai avem un program de guvernare sau daca acesta este cumva acordul cu FMI (...) Nu ma intereseaza ce zice Traian Basescu. Nu avem ce sa ascultam de la presedintele Romaniei", a completat Tariceanu.

Mi se pare o magarie ca vorbeste despre Remes

Tariceanu a mai adaugat ca Executivul condus de Emil Boc a reusit sa se dovedeasca mai neperformat decat guvernul lui Nicolae Vacaroii, pe care el il considera, pana in prezent, etalon de neperformanta.

"Eram tentat mereu sa afirm ca cea mai proasta guvernare a fost cea din perioada 1992 - 1996. Eu m-am uitat putin la remaniere, mie mi se pare inadmisibil sa-l pui pe Tabara la Agricultura in 2010 - acesta este un model de ministru din perioada cand se raportau productii la hectar, plus ca are cateva conflicte de interese. Au fost pusi niste necunoscuti la Finante, la Economie intr-un moment cand ai nevoie de oameni cu experienta, cu avengura", a precizat Tariceanu.

Nu in ultimul rand, fostul premier s-a aratat indignat de faptul ca Traian Basescu a afirmat miercuri seara, la postul public de televiziune, ca si-ar dori in aceasta perioada un ministru precum Decebal Traian Remes.

"Mi se pare o mare magarie ca cel care l-a executat public pe Remes sa vina acum sa vorbeasca despre el", a completat fostul prim-ministru, in al carui Cabinet Decebal Traian Remes a ocupat portofoliul Agriculturii.

Quarterly Report - Editia 4

Rareș Hopincă avertizează că Sectorul 2 suferă prejudicii de milioane de euro din cauza conflictului dintre primarul de sector Radu Mihaiu și Nicușor Dan
Rareș Hopincă avertizează că Sectorul 2 suferă prejudicii de milioane de euro din cauza conflictului dintre primarul de sector Radu Mihaiu și Nicușor Dan
Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, îl acuză marți, 28 mai, pe Nicușor Dan că va distruge lucrările făcute în campania electorală de Radu Mihaiu pe strada...
Nicolae Ciucă, cupris de febra campaniei electorale: „Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei” FOTO/VIDEO
Nicolae Ciucă, cupris de febra campaniei electorale: „Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei” FOTO/VIDEO
Nicolae Ciucă, președintele PNL a afirmat că Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei și că acest lucru este demonstrat de faptele și rezultatele sale. Liderul...
#Calin Popescu Tariceanu, #gafe guvern Boc, #Decebal Traian Remes, #reactie declaratii Traian Basescu , #Traian Basescu