Tariceanu: Romania trece printr-o criza de lidership

Luni, 11 Mai 2009, ora 12:30
2167 citiri
Tariceanu: Romania trece printr-o criza de lidership

Pe modelul Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu ataca guvernantii pe blog. Ea a scris in ultima postare ca Romania trece printr-o criza de lidership, din cauza ca Traian Basescu, Emil Boc si Mircea Geoana nu le ofera romanilor nimic.

"Romania trece printr-o criza de lidership. Sa ne uitam la liderii europeni, care au curajul de a isi asuma masuri active pentru statele lor si la criza de idei, de curaj si de responsabilitate a lui Traian Basescu, Emil Boc sau Mircea Geoana. Si atunci, pun intrebarea: "Ce ofera romanilor PSD sau PD-L?". Nimic", comenteaza fostul premier, pe blogul personal.

Fostul lider liberal sustine ca partidele de la guvernare nu au inteles care este rolul romanilor in Uniunea Europeana, nu au inteles ca Romania poate deveni a saptea putere economica a Europei, drept urmare joaca inca in "Liga a doua", cand de fapt noi facem parte din "Prima Liga".

"Astazi, cand suntem confruntati cu o criza economica majora, trebuie sa ne gandim ca statutul de membru al Uniunii Europene ne permite sa punem si noi in aplicare politici active, prin care sa stimulam in continuarea economia, singura cale prin care putem sa invingem criza", mai comenteaza fostul premier.

Calin Popescu Tariceanu sustine ca PNL este partidul care ofera speranta si un proiect economic bazat pe viziunea liberala, solutii promovate prin intermediul campaniei pentru europarlamentare.

"Oferim onestitate. Avem curajul sa spunem ca nu va fi usor, ca drumul cel bun este dificil, dar ca impreuna vom reusi... PNL va continua sa promoveze oamenii si valorile romanesti, vom continua sa ne luptam pentru ca vocea Romaniei sa fie auzita in Europa. Cu responsabilitate, echilibrat si fara frica", este mesajul pe care il transmite fostul lider PNL.

Calin Popescu Tariceanu este de parere ca trebuie sa avem curajul de a merge pe drumul cel bun, iar aceasta criza economica ne obliga sa avem curaj si sa decidem pentru noi,

"Politicienii care conduc Romania, indiferent cum se numesc, trebuie sa ii conduca pe romani pe drumul cel bun. Deocamdata, PNL este singurul partid care arata acest drum", mai comenteaza fostul lider liberal.

Quarterly Report - Editia 4

Băsescu îi taie avântul lui Geoană pentru prezidențiale: ”Nu este suficient de matur”
Băsescu îi taie avântul lui Geoană pentru prezidențiale: ”Nu este suficient de matur”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre posibila candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale și despre șansele actualului secretar general adjunct al NATO. În...
Traian Băsescu, despre dosarul lui Coldea: ”Nu-mi asum niciun fel de responsabilitate / Să facă pușcărie”
Traian Băsescu, despre dosarul lui Coldea: ”Nu-mi asum niciun fel de responsabilitate / Să facă pușcărie”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică seară despre cazul foștilor generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, care au fost puși sub acuzare de DNA pentru trafic de...
#Calin Popescu Tariceanu, #Romania criza lidership, #Emil Boc, #Traian Basescu , #Traian Basescu