Tariceanu spune ca Iohannis a vandut PNL lui Traian Basescu

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 11:39
3098 citiri
Tariceanu spune ca Iohannis a vandut PNL lui Traian Basescu
Foto: plr-liberalii.ro

Calin Popescu Tariceanu il acuza pe Klaus Iohannis ca "nu are nimic in comun cu liberalismul" si ca a vandut PNL lui Traian Basescu.

Din postura de presedinte al Partidului Liberal Reformator, Tariceanu le-a transmis miercuri o scrisoare deschisa fostilor colegi, prin care ii invita sa demisioneze din PNL si sa se inscrie in partidul pe care el il conduce, "pentru a salva liberalismul de la compromitere".

Principalul argument adus de Tariceanu este acela ca actual lider liberal Klaus Iohannis ar fi vandut PNL lui Traian Basescu, iar "liderii locali ai PNL sunt fortati sa abandoneze leadership-ul politic in favoarea oamenilor lui Vasile Blaga".

"Traian Basescu a vrut sa acapareze PNL inca din 2005 si a reusit in 2014, gratie unor lideri slabi, fara viziune politica, prizonieri ai unor interese meschine si usor de manevrat", explica Tariceanu, intr-o scrisoare deschisa catre liberali remisa Ziare.com.

In opinia sa, imediat dupa alegeri, PDL va denunta parteneriatul cu PNL si va fuziona cu PMP condus de Elena Udrea si, indirect, de Traian Basescu.

Tariceanu le transmite fostilor sai colegi sa demisioneze din PNL si sa se inscrie in partidul pe care el l-a infiintat recent, Partidul Liberal Reformator, adaugand ca astfel ii vor lasa "pe Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Vasile Blaga singuri in fata electoratului, sa raspunda pentru faptele lor, fara camuflajul conferit de istoria si prestigiul PNL".

#Tariceanu acuzatii Basescu, #Tariceanu Iohannis vandut PNL, #Tariceanu vandut PNL Basescu , #Traian Basescu