Tarom ar putea avea, in 4 ani, o flota noua si unificata. "Sunt prea multe tipuri de avioane, costurile sunt prea mari si profit aproape deloc"

Sursa: Gandul
Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 14:40
255 citiri
Cresterea numarului de curse interne si regionale, precum si schimbarea si unificarea flotei aeriene sunt doua dintre obiectivele pe care trebuie sa le urmareasca Tarom, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, la conferinta Mediafax Talks about Aviation.

"Se va face o analiza de catre managementul executiv si de catre Consiliul de Administratie (...) Toata lumea a fost de acord ca trebuie unificata flota. Sunt prea multe tipuri de avioane, care creeaza costuri foarte mari ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.