Tarom face economii de 600.000 de euro gratie cateringului

Joi, 22 Martie 2012, ora 09:07
2015 citiri
Tarom face economii de 600.000 de euro gratie cateringului
Foto: Arhiva

Compania aeriana Tarom va face economii de aproximativ 660.000 euro pe an, dupa ce a renegociat contractul de servicii de catering.

In plus, in urma negocierilor dintre TAROM si GlobeGround Romania, s-a obtinut o reducere estimativa a costurilor pentru serviciile handling pe Aeroportul International "Henri Coanda" de un milion de dolari pe an, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor, remis Ziare.com.

De asemenea, TAROM si Globe Ground vor mai finaliza, pana la sfarsitul lui 2012, si alte proiecte comune care au in vedere extinderea portofoliului de clienti pe baza de operare din Aeroportul International "Henri Conda", precum si programe de eficientizare a operatiunilor comune si reducere a costurilor de operare a serviciilor la sol.

Tarom, Posta Romana si Oltchim vor fi monitorizate de FMI

Renegocierea contractului dintre cele doua companii s-a facut la cererea ministrului Transporturilor, Alexandru Nazare, precizeaza comunicatul.

Masura a fost luata pentru ca TAROM sa devina mai atractiva pe piata, conform programului convenit cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

FMI a cerut Guvernului sa scoata la vanzare un pachet de actiuni Tarom

Potrivit calendarului de privatizare, TAROM trebuie sa vanda un pachet de 20% din actiunile sale pana la sfarsitul lunii iunie a acestui an.

D.R.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Tarom reduce costuri, #Tarom renegociere contract catering, #Tarom privatizare FMI , #curse