Ziare.com

Tarom este in aer, dar aeroporturile prind aripi. Vezi cum au evoluat profiturile

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 13:57

   

Tarom este in aer, dar aeroporturile prind aripi. Vezi cum au evoluat profiturile
In timp ce compania Tarom trece printr-o perioada de turbulente, din cauza schimbarilor din boardul de conducere, aeroporturile gestionate de stat obtin performante. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a obtinut, in primele noua luni ale anului, un profit brut de trei ori mai mare decat cel bugetat.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene din Otopeni si din Baneasa, a inregistrat un profit brut de 76 de milioane de lei (aproape 17 milioane euro), in conditiile in care ritmul de crestere a traficului a fost mai mare decat cel inregistrat la nivel european.

Numarul de pasageri de pe cele doua aeroporturi bucurestene ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti a ajuns la aproape 5,9 milioane, dupa ce, in 2012, a fost de 7,54 milioane de pasageri.


Aflati care sunt aeroporturile din Romania aflate in plin proces de modernizare in continuarea articolului Tarom este in aer, dar aeroporturile prind aripi. Vezi cum au evoluat profiturile pe Business24

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1981 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

basme!

Otopeni si Timisoara sunt singurele aeroporturi rentabile, restul sunt "gauri negre" in care s-au aruncat inutil multe zeci de milioane de euro (pentru firme de partid).

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor