Bilete la numai 89 de euro pentru Madrid, Amman si Frankfurt, de la Tarom

Marti, 03 Mai 2011, ora 16:59
1382 citiri
Bilete la numai 89 de euro pentru Madrid, Amman si Frankfurt, de la Tarom

Compania aeriana Tarom ofera, pana pe 14 mai, bilete cu preturi reduse pe destinatiile Madrid, Amman si Frankfurt.

"Maratonul de Primavara Tarom continua cu rutele Bucuresti - Madrid - Bucuresti, Madrid - Bucuresti - Madrid, Bucuresti - Amman - Bucuresti, Amman - Bucuresti - Amman, Cluj -Frankfurt - Cluj si Frankfurt - Cluj - Frankfurt, pentru care, de miercuri, 04 mai, si pana pe 14 mai, se pun in vanzare bilete dus-intors la numai 89 euro (plus taxe de aeroport)", se arata intr-un comunicat al companiei, remis Ziare.com.

La achizitionarea de pe website-ul companiei TAROM, pretul biletelor cu taxe incluse este de: 171 euro pentru Bucuresti - Madrid - Bucuresti si Madrid - Bucuresti - Madrid, 194 euro pentru Bucuresti - Amman - Bucuresti si Amman - Bucuresti - Amman, 196 de euro pentru Cluj -Frankfurt - Cluj si Frankfurt - Cluj - Frankfurt.

Biletele dus-intors pe aceste rute, cumparate in perioada 04 - 14 mai, sunt valabile pentru calatorie in perioada 09 mai - 08 iunie 2011 (data ultimului retur).

Pentru destinatiile Madrid si Cluj este disponibil si serviciul de check-in

online disponibil pe site-ul tarom.ro.

Tarom opereaza treisprezece zboruri directe pe saptamana intre Bucuresti si Madrid, un singur zbor pe zi sambata si cate 2 zboruri pe zi in restul zilelor saptamanii, doua zboruri directe cu innoptare intre Bucuresti si Amman in zilele de marti/miercuri si sambata/duminica, 4 zboruri directe pe saptamana intre Cluj si Frankfurt in zilele de marti, joi, sambata, duminica.

Quarterly Report - Editia 4

Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Tot mai mulți utilizatori ai headset-ului Apple Vision Pro au început să returneze dispozitivele, invocând dureri de cap și disconfort ocular. Lansat recent, dispozitivul de realitate...
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
În cadrul evenimentului Mobile World Congress din Barcelona, Lenovo a captivat atenția publicului cu prezentarea unui concept de laptop inovator: ThinkBook Transparent Display Laptop. Acest...
#bilete Tarom, #oferta Tarom, #preturi bilete Tarom , #pret bilete