Director Ryanair: Nu vrem sa va lasati jecmaniti de Tarom

Miercuri, 16 Ianuarie 2008, ora 16:34
1775 citiri
Director Ryanair: Nu vrem sa va lasati jecmaniti de Tarom

Cea mai mare companie aeriana low cost din Europa, Ryanair, va intra pe piata din Romania incepand cu 1 aprilie. Pentru inceput, compania va opera de 3 ori pe saptamana pe rutele Arad-Milano, Constanta Pisa la preturi incepand cu 12,99, respectiv 17.99 euro. Pretul maxim al unui bilet va fi 150 de euro in conditiile in care acesta va fi achizitionat inainte cu o zi,doua de plecare, iar avionul este plin.

Tariful mediu practicat de Ryanair este de 44 de euro, in timp ce Tarom ofera 162 de euro,cu 268% mai mult fata de cel al compnaiei low cost, potrivit reprezentantilor Ryanair. "Compania noastra este numarul 1 in Europa pentru serviciile oferite pasagerilor respectiv punctualitate, numar redus de bagaje pierdute si numar de pasageri transportati intr-un an. Nu vrem sa va lasati jecmaniti de Tarom care ofera servicii mai proaste si tarife de 15 ori mai mari" a declarat Tomasz Kulakovski, director de vanzari si marketing al companiei.

Acesta a mai declarat ca la ora actuala sunt intrati si de alte aeroporturi pentru a opera, dar cel din Arad si Constanta au oferit cele mai bune preturi. De altfel, politica companiei este de a se indrepta spre orasele mai mici care urmeaza sa se dezvolte prin cresterea numarului de turisti sau oameni de afaceri straini. Biletele se pot cumpara doar ptin internet folosind cartile de credit Mastercard si Visa, accesand adresa www.ryanair.com. Potrivit lui Kulakowski, compania va transporta, in 2008, in si dinspre Romania circa 80.000 de pasageri.

Ryanair are in momentul de fata o echipa de 5000 de oameni si a transportat peste 50 de milioane de pasageri in 2007. Pana la sfarsitul lui martie Ryanair va opera o flota de 163 de aparate Boieng 737-800.

Quarterly Report - Editia 4

Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Tot mai mulți utilizatori ai headset-ului Apple Vision Pro au început să returneze dispozitivele, invocând dureri de cap și disconfort ocular. Lansat recent, dispozitivul de realitate...
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
În cadrul evenimentului Mobile World Congress din Barcelona, Lenovo a captivat atenția publicului cu prezentarea unui concept de laptop inovator: ThinkBook Transparent Display Laptop. Acest...