Tarom ieftineste biletele pentru Istanbul

Vineri, 02 August 2013, ora 10:11
1823 citiri
Tarom ieftineste biletele pentru Istanbul

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM anunta reducerea preturilor cu 10% la biletele de avion pe destinatia Istanbul, cu plecare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures, Suceava, Iasi, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu sau Timisoara, potrivit unui comunicat al companiei.

Reducerea este valabila si pentru cursele cu plecare din Istanbul catre orasele din Romania, care fac parte din reteaua de rute TAROM.

"Reaminim pasagerilor clasei Economy, ca TAROM accepta transportul la cala in mod gratuit a doua piese de bagaj standard in limita celor 23 kg/ fiecare bagaj", se spune in comunicat.

Bilete de avion cu 10% mai ieftine la Tarom - afla cand

De asemenea, compania precizeaza ca reducerea este supusa unor conditii si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954. In prezent, compania are zboruri in 42 destinatii din care 9 sunt interne.TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Quarterly Report - Editia 4

Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Tot mai mulți utilizatori ai headset-ului Apple Vision Pro au început să returneze dispozitivele, invocând dureri de cap și disconfort ocular. Lansat recent, dispozitivul de realitate...
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
În cadrul evenimentului Mobile World Congress din Barcelona, Lenovo a captivat atenția publicului cu prezentarea unui concept de laptop inovator: ThinkBook Transparent Display Laptop. Acest...
#reducere pret bilete Tarom, #reducere costuri bilete Istanbul, #preturi bilete Tarom Istanbul , #pret bilete