Tarom lanseaza serviciul de check-in la kiosk

Marti, 21 Februarie 2012, ora 19:41
3081 citiri
Tarom lanseaza serviciul de check-in la kiosk

Tarom va introduce in luna martie un serviciu de check-in la kiosk, valabil pentru zborurile interne si internationale operate de companie cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda.

Implementarea acestui serviciu va realiza o afluenta constanta a pasagerilor catre portile de imbarcare si se va reduce timpul de asteptare in fata ghiseelor de inregistrare (check-in clasic).

Aplicatia check-in la kiosk asigura posibilitatea pasagerilor sa-si efectueze singuri formalitatile de inregistrare pe zbor (check-in). Aceasta aplicatie va fi prima de acest tip dezvoltata in limba romana si va fi disponibila si in 14 limbi de circulatie internationala.

Pasagerii vor avea posibilitatea sa aleaga singuri locuri in avion, pe baza biletului electronic, a cartii de identitate sau a pasaportului, iar identificarea si inregistrarea se vor putea efectua in baza cartii de identitate.

Dupa ce au finalizat formalitatile de check-in la kiosk, pasagerii au posibilitatea de a tipari cartea de imbarcare si, daca nu au bagaj pentru cala, pot merge direct la poarta de imbarcare. Pasagerii care au bagaj pentru cala vor trebui sa se prezinte la ghiseele Tarom "Baggage Drop-Off" din aeroport, pentru a preda bagajul de cala.

"Aceasta facilitate va simplifica operatiunile de imbarcare la aeroport pentru pasagerii Tarom care se vor bucura de singurul serviciu de acest tip in limba romana si alte 14 limbi printre care engleza, franceza, spaniola, italiana, olandeza, rusa" a declarat in comunicat Viorel Vladoiu, director de operatiuni sol al companiei.

Serviciul de check-in online este disponibil pentru toti pasagerii Tarom care se afla in posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei sau pe cele realizate in cooperare cu liniile aeriene partenere - Air France, KLM si Air Europa si operate cu aeronavele acestora.

Quarterly Report - Editia 4

Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Motivul pentru care utilizatorii returnează noul Apple Vision Pro
Tot mai mulți utilizatori ai headset-ului Apple Vision Pro au început să returneze dispozitivele, invocând dureri de cap și disconfort ocular. Lansat recent, dispozitivul de realitate...
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
Lenovo a prezentat un laptop revoluționar. Ce știe să facă și de ce este atât de special
În cadrul evenimentului Mobile World Congress din Barcelona, Lenovo a captivat atenția publicului cu prezentarea unui concept de laptop inovator: ThinkBook Transparent Display Laptop. Acest...
#check in aeroport, #check in Henri Coanda, #check in kiosk, #check in online Tarom , #pret bilete