Ziare.com

A fost ales noul director general al Tarom

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 11:05

   

A fost ales noul director general al Tarom
Consiliului de Administratiei al Tarom si-a numit, in sedinta de miercuri, noua conducere.

Heinrich Vystoupil, fost sef al reprezentantei in Romania si Moldova a Austrian Airlines, a fost numit director general al Tarom.

Tarom, radiografia unui posibil faliment - confesiuni din interior

De asemenea, Pascariu Dan, presedintele UniCredit Tiriac Bank, a fost ales in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie, iar Macec Valentin, consilier personal al ministrului Transportului, a fost votat vicepresedinte, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Sorin Georgescu va ramane director general pana la semnarea contractului de mandat cu Vystoupil.

"Administratorii, cu un mandat de patru ani, au datoria de a face compania Tarom profitabila (...) Vom semna cu ei un contract de mandat si strategia de vanzare sau nevanzare a 20% sau mai mult din pachetul de actiuni la Tarom le apartine lor", a afirmat vineri ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Vezi cine a intrat in consiliul de administratie Tarom. Noul sef - un austriac?

Consiliul de Administratie a ales si patru comitete - Comitetul pentru audit (Ciprian Ladunca - presedinte, Lucian Isar si Dan Pascariu - membri), Comitetul de guvernanta corporativa (Marius Ghenea - presedinte, Dumitru Prunariu si Valentin Macec - membri), Comitetul operational si siguranta (Dumitru Prunariu - presedinte, Valentin Macec si Heinrich Vystoupil - membri) si Comitetul financiar si administrarea riscurilor (Lucian Isar - presedinte, Ciprian Ladunca si Dan Pascariu - membri).

C.P.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3567 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cite aripi are?

.

 

astia sunt de ras

Au ales, pana au cules !
Daca este cel care a lucrat, meteoric, la Blue Air, este jale. Cel putin din punctul de vedere al comportamentului. Altfel, poate va spune ceva situatia actuala de la Lufthansa. O fi avut vreo contributie ?
Dar, nu ma credeti pe cuvant, vom vedea ce rezerva viitorul.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor