Heinzmann (TAROM), despre experienta din Romania: E mai complicat ca in Albania

Vineri, 13 Septembrie 2013, ora 23:25
3285 citiri
Heinzmann (TAROM), despre experienta din Romania: E mai complicat ca in Albania
Foto: RTL

Directorul general al TAROM, Christian Heinzmann, considera ca a lucra in Romania este mai complicat decat in tari precum Albania sau Bangladesh.

"Este foarte complicat, ca sa fiu onest. Am fost in diferite locuri si aici e similar, dar un pic mai complicat", a declarat, vineri, Heinzmann intrebat care este parerea referitoare la Romania.

Acesta a explicat ca a lucrat ca CEO la companii de transport aerian in Albania sau in Bangladesh, precizand ca in Albania a fost mai usor, mai clar si mai putin birocratic decat in Romania.

Intrebat daca ar dori sa mai ramana la conducerea companiei dupa noiembrie, Heinzmann a spus ca ar dori sa ramana daca ar fi posibil acest lucru si a precizat ca acesta nu depinde de el, ci de Guvern, de board si de actionari.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954. Din iunie 2010, este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Christian Heinzmann participa vineri la Ziua Aviatiei in Europa de Est, organizata de Ministerul Transporturilor, Asociatia Internationala de Transport Aerian (IATA) si TAROM.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Heinzmann Tarom lucru Romania, #director general Tarom Romania , #privatizare