Ce spune ministrul Transporturilor despre protestul spontan de la Tarom

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 20:11
1861 citiri
Ce spune ministrul Transporturilor despre protestul spontan de la Tarom
Foto: Ziare.com

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, miercuri, ca in urmatoarele cateva saptamani se vor mai face schimbari la nivelul Tarom, precizand ca protestul spontan declansat de angajati din cadrul Departamentului tehnic va fi rezolvat la nivelul companiei.

Intrebat despre protestul declansat miercuri de aproximativ 100 de salariati ai Departamentului Tehnic din cadrul Tarom, care au solicitat plata orelor suplimentare, Costescu a precizat ca s-a facut o analiza in acest sens.

"Nu acesta este singurul motiv. Inteleg ca ei mai au si niste nemultumiri generale despre modul in care a inceput sa se schimbe procedura de lucru in Tarom in acest moment, pentru ca deja acolo sunt niste schimbari si vom mai avea, nu vreau sa spun mai mult. Si saptamanile care vin veti mai vedea niste schimbari la Tarom.

(...) Din modul in care vi le-am anuntat o sa le vedeti cand se vor produce. Sunt niste indreptari treptate de politica si, in acelasi timp, de abordare. Abordarea de pana acum nu a fost cea potrivita. Vom avea grija ca prin masurile pe care le luam sa fie abordarea potrivita pentru a scoate societatea din aceasta situatie in care este acum", a declarat ministrul Transporturilor, la Palatul Victoria, la finalul sedintei de Guvern.

Protest spontan la Tarom: Zeci de angajati se revolta impotriva conducerii

Despre faptul ca protestatarii reclama si ca reparatia unor aeronave a fost externalizata, Costescu a spus: "E corect, reclama si acest lucru, dar nu ca este externalizata, ci ca au auzit ca s-ar dori sa fie externalizata".

"E un protest spontan care va fi reglat de conducere (a Tarom - n.red.) ", a completat ministrul.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Daniel Costescu schimbari Tarom, #ministrul Transporturilor schimbari Tarom , #stiri Tarom