Cuc anunta ca peste 300 de angajati TAROM vor fi concediati. Schimbari majore si la CNAIR

Luni, 26 August 2019, ora 15:13
6070 citiri
Cuc anunta ca peste 300 de angajati TAROM vor fi concediati. Schimbari majore si la CNAIR
Foto: Arhiva Facebook/ Razvan Cuc

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul TAROM vor fi concediate, in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de conducere.

"La TAROM, Consiliul de Administratie a aprobat restructurarea si modificarea organigramei pentru mai multe directii, cu precadere de la directia comerciala, directia de achizitii si directia economica.

I-am spus doamnei director al TAROM ca misiunea este grea, trebuie sa uite de trecutul pe care il are in TAROM, sa nu fie implicata emotional, pentru ca altfel nu va face nimic", a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, este vorba de 300 de persoane pentru inceput.

"Sa vedem si ce facem la departamentul tehnic. Din cei aproximativ 470 de angajati de la tehnic, o parte dintre ei nu lucreaza la intregul potential. Si atunci cred ca ar fi indicat sa facem un centru de profit separat, se se intretina tehnicul singur, din contracte de reparatii de aeronave ale altor companii, nu doar TAROM.

Veniturile de la terte companii sunt in scadere. Cred ca trebuie dat un imbold sa lucreze cu cat mai multe companii", a continuat ministrul.

Cuc a adaugat ca urmeaza la CNAIR taierea mai multor posturi de conducere.

"Avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte multi oameni care teoretic se pricep foarte mult, dar dorinta mea e sa vad ca se pricep si la implementarea proiectelor, dar este si mult balast si trebuie sa luam decizii radicale", a continuat seful de la Transporturi.

In acest sens, directorul general al CNAIR, Sorin Scarlat, a aratat ca va fi o restructurare generala in toate departamentele companiei de drumuri.

Totodata, intrebat ce se va intampla cu acesti oameni, Cuc a precizat: "Daca sunt competenti, sunt convins ca nu va fi o problema pentru ei sa-si gaseasca un alt loc de munca".

Citeste si Cuc anunta concedieri la companiile din Transporturi: Nu mai tinem un stufaris de oameni care nu fac nimic

Eveniment Quarterly Report

Peste 70 de kilometri de drum expres fără întrerupere. Condiția pentru deschiderea unui tronson nou din DEx12 în 2023 VIDEO
Peste 70 de kilometri de drum expres fără întrerupere. Condiția pentru deschiderea unui tronson nou din DEx12 în 2023 VIDEO
Autoritățile de la CNAIR au filmat un întreg tronson din drumul de mare viteză care urmează să lege Pitești de Craiova. Este vorba despre lotul 3 Slatina - Colonești, în lungime de...
Ce reprezintă punctul roșu pe care îl vedem pe marginea anvelopelor auto. Mulți șoferi ignoră importanța sa
Ce reprezintă punctul roșu pe care îl vedem pe marginea anvelopelor auto. Mulți șoferi ignoră importanța sa
Pe lângă simbolurile de pe partea laterală, anvelopele auto au și câteva puncte care indică faptul că siguranța în mers poate fi afectată. Este important nu numai să păstrați în...
#300 angajati concediat TAROM, #concedieri TAROM Razvan Cuc , #stiri Tarom
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Poza Terente
Terente
rank 2