Ramona Manescu: Nu vindem TAROM-ul, eu nu prea dau nimic (Video)

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 09:09
2263 citiri
Ramona Manescu: Nu vindem TAROM-ul, eu nu prea dau nimic (Video)
Foto: Arhiva

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a dat asigurari, marti seara, ca nu va vinde TAROM si a confirmat ca vor fi achizitionate avioane noi, astfel incat, pe termen mediu si lung, compania aeriana sa redevina un brand si sa isi recapete pozitia.

"Nu vindem TAROM. Categoric nu vindem TAROM-ul. Vedeti ca eu nu prea dau. Eu in general nu prea dau nimic de la minister. Am fost criticata. (..) Cat sunt eu la Ministerul Transporturilor, nu vand TAROM-ul", a spus Ramona Manescu, la Realitatea TV.

In ceea ce priveste achizitia noilor avioane, ministrul a precizat ca in prezent se analizeaza ofertele pentru a vedea care este cea potrivita pentru modelul de business pe care TAROM il va alege.

Manescu trimite Corpul de Control la Tarom: Sunt verificate toate contractele (Video)

"Este adevarat ca vom cumpara avioane noi. Am discutat cu absolut toate companiile si, in prezent, suntem intr-un proces de analiza, de studiu, prin care vom vedea ce oferta este cea mai potrivita companiei TAROM, pentru modelul de business pe care TAROM il va alege, astfel ca, pe termen mediu si lung, TAROM sa redevina un brand asa cum a fost, sa isi recapete pozitia", a precizat seful de la Transporturi.

In ceea ce-l priveste pe managerul privat de la compania TAROM, Christian Heinzmann, ministrul a reiterat faptul ca acesta isi va finaliza mandatul de patru ani, intrucat actul aditional care il limita la un an era ilegal si a starnit multe reactii.

"Eu incerc sa stabilesc acum ce masura managementul privat existent este o solutie buna sau este cea mai buna solutie pentru companiile pe care le avem in subordine. In masura in care acesti manageri vor dovedi ca pot veni cu niste solutii bune pentru companii, pot rentabiliza companiile, pot aduce profit in companii si ca intr-adevar sunt dedicati acestor companii sigur ca vor ramane.

Domnul Heinzmann va ramane la TAROM, isi va finaliza mandatul de patru ani, iar actul aditional care a fost incheiat prin care i se scurta mandatul la un an era ilegal. Anuland acel act aditional, s-a revenit la contractul initial de patru ani. Au fost multe reactii", a adaugat Ramona Manescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TAROM, scos din nou la vânzare de Guvern. Cum arată oferta premierului Marcel Ciolacu pentru Emiratele Arabe Unite
TAROM, scos din nou la vânzare de Guvern. Cum arată oferta premierului Marcel Ciolacu pentru Emiratele Arabe Unite
Premierul Marcel Ciolacu, alături de mai mulți miniștri din cabinetul său se află într-o vizită de lucru în Qatar și Emiratele Arabe Unite, confirmând că pe agenda discuțiilor se află...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Ramona Manescu vanzare TAROM, #vanzare Tarom, #avioane noi TAROM , #stiri Tarom